Ταξίδι με το Caravan

Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε πως ξεκινά να συνεργάζεται με την επίσης γερμανική εταιρεία it Matters Games και ανέλαβε τη διάθεση του παιχνιδιού με τίτλο Caravan, που θα δούμε με το καλό τον Νοέμβριο του 2015.

Η it Matters Games ιδρύθηκε το 2011 και εδρεύει στο Βερολίνο. Η εταιρεία έχει να παρουσιάσει έως τώρα games για φορητές συσκευές και browsers και το Caravan είναι το πρώτο παιχνίδι, που αναπτύσσει για PC και Mac. Οι πληροφορίες είναι προς το παρόν λίγες και δεν έχουν δημοσιευτεί screenshots ή βίντεο για να πάρουμε μία ιδέα από την ποιότητα των γραφικών του.

Το Caravan αναμιγνύει Strategy και RPG στοιχεία και έχει rogue-like χαρακτήρα, δηλαδή τα δεδομένα αλλάζουν από playthrough σε playthrough. Η it Matters Games δημιουργεί τον κόσμο του Caravan με βάση τη γεωγραφία και την ιστορία της Αραβικής Χερσονήσου, πριν από τη μεσαιωνική εποχή. Εμείς αναλαμβάνουμε ένα καραβάνι και προσπαθούμε να το επεκτείνουμε, φροντίζοντας παράλληλα να έχουμε επαρκείς πόρους, όπως τρόφιμα και νερό, για ανθρώπους και καμήλες.

Το εμπόριο είναι βεβαίως η πηγή εσόδων. Καλούμαστε έτσι να αναπτύξουμε το επιχειρηματικό μας δαιμόνιο προχωρώντας σε διάφορες κινήσεις, όπως για παράδειγμα να αγοράσουμε προϊόντα σε χαμηλές τιμές και να πουλήσουμε σε υψηλότερες και να κλείσουμε συμφωνίες για τη μεταφορά αγαθών. Το ταξίδι μας από πόλη σε πόλη κρύβει κινδύνους και έτσι είναι πολύ πιθανόν να δεχθούμε επιθέσεις και να εμπλακούμε σε μάχες.

[n]CaravanAnnouncement

Το Caravan θα κυκλοφορήσει από την Daedalic Entertainment τον Νοέμβριο του 2015 για PC (Microsoft Windows και Linux) και Mac. Το video game θα διατεθεί σε ψηφιακή μορφή, αλλά και σε retail έκδοση, κάτι που θα συμβεί όμως μόνο σε γερμανόφωνες χώρες.


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:



Leave a Reply