blackops

Τα πάντα για Call of Duty: Black Ops 3

Είναι πλέον δεδομένο πως η Activision θεωρεί καθήκον της να κυκλοφορεί κάθε χρόνο κι από ένα Call of Duty. Έτσι και φέτος, με την συνδρομή της Treyarch, θα μας έρθει το Call of Duty: Black Ops 3 στις 6 Νοεμβρίου. Σιγά τα ωά θα πείτε τώρα αλλά… ο χρόνος που έχει αφιερώσει η Treyarch για νέο μέρος της σειράς είναι περισσότερος από ποτέ καθώς τα 3 χρόνια μόνο λίγα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Επίσης θα αφορά ένα μέλλον στο οποίο οι στρατιώτες θα είναι εξοπλισμένοι με cybernetic άκρα και γενικά η τεχνολογία θα ξεχειλίζει από παντού εισάγοντας έτσι πολλά νέα στοιχεία στο gameplay.

Το πιο ενδιαφέρον όμως θα είναι η δυνατότητα να παίζετε το βασικό campaign σε co-op και μάλιστα με 4 άτομα. Γιατί η συνταγή της επιτυχία δεν βρίσκεται μόνο στον ανταγωνισμό αλλά και στην συνεργασία, γεγονός που έχουν αποδείξει στην πράξη κι άλλα FPS όπως τα Team Fortress 2, Payday 2 και Left 4 Dead 2(όλα σε 2). Αυτό όμως θα επιφέρει και αλλαγές στον σχεδιασμό της αφήγησης καθώς θα είναι πλήρως προσανατολισμένος στο συνεργατικό multiplayer κι όχι τόσο στην κινηματογραφική εμπειρία που προσέφεραν τα προηγούμενα.

Το gameplay θα είναι χτισμένο πάνω σε ένα νέο σύστημα κίνησης το οποίο θα σας επιτρέπει αν αποσυναρμολογήσετε γρηγορότερα αντικείμενα, να τρέχετε σε τοίχους αλλά και να εκτελείτε power-slidings. Επιπλέον για πρώτη φορά θα είναι εφικτό το κολύμπι και οι υποβρύχιες μάχες.

Μαζί με όλα τα παραπάνω θα επέλθει και μία αλλαγή μιας κι εκτός των κλάσεων αυτή την φορά θα έχουμε τους 9 Specialists τους οποίους θα κάνετε level-up ξεχωριστά. Ο κάθε ένας θα έχει τα δικά του όπλα και ειδικές ικανότητες οι οποίες θα επιλέγονται πριν από κάθε είσοδο σε game όντας διαθέσιμες για περιορισμένο χρόνο. Από τους 9 έχουν ήδη αποκαλυφθεί οι 4, ο Ruin που θα μπορεί να τοποθετεί αιχμηρά αντικείμενα στο έδαφος, ο Seraph με το revolver του, ο Outrider με το τόξο του και τέλος το ρομπότ Reaper με ένα minigun.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει από την καινούρια έκδοση και το zombie mode το οποίο άλλωστε έχει αποκτήσει φανατικό κοινό ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα υπάρξει και beta με περιορισμένη πρόσβαση στο multiplayer κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο για όσους το προπαραγγείλουν.

Ορίστε και οι απαιτήσεις για όσους τους ενδιαφέρει η έκδοση του PC:

– Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
– Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
– Memory: 6 GB RAM
– Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
– DirectX: Version 11
– Network: Broadband Internet connection
– Sound Card: DirectX Compatible


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:



Leave a Reply