Ένα DLC για καλό σκοπό

Η πολωνική εταιρεία 11 bit studios έχει προχωρήσει από τις εννέα Μαρτίου σε μία κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη διάθεση του War Child Charity DLC. Το σύνολο των εσόδων από την πώλησή του θα προσφερθεί στη μη-κυβερνητική οργάνωση War Child, η οποία βοηθάει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης παιδιών, που βρίσκονται σε εμπόλεμες περιοχές του πλανήτη.

Η 11 bit πρωτοτυπεί με το This War of Mine, το Survival Sim, καθώς σας δίνει τον ρόλο, όχι των στρατιωτών, αλλά των απλών πολιτών, που υφίστανται τις κακουχίες και τον τρόμο, που προκαλεί ο πόλεμος και προσπαθούν να επιβιώσουν με όσα μέσα διαθέτουν. Το παιχνίδι τοποθετείται χρονικά στο όχι και τόσο μακρινό μας παρελθόν, μιας και τα γεγονότα, που περιγράφονται σε αυτό, διαδραματίζονται στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα και κατά τη διάρκεια των συρράξεων στη Βοσνία.

Η 11 bit έδωσε πληροφορίες για την ανταπόκριση που είχε η φιλανθρωπική κίνησή της, αναφέροντας πως με το ποσό που έχει συγκεντρωθεί έως τώρα, η οργάνωση War Child θα μπορέσει να βοηθήσει 350 παιδιά από τη Συρία, τα οποία φιλοξενούνται σε καταυλισμούς προσφύγων στο Ιράκ και την Ιορδανία.

Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε κι εσείς στο έργο της War Child, μπορείτε να το κάνετε έως και σήμερα τρεις Απριλίου, πληρώνοντας το ποσό των 0,99 ευρώ για να αποκτήσετε το War Child Charity DLC από το Steam. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως το DLC θα προσθέσει μία σειρά από Graffiti στους τοίχους της πόλης του παιχνιδιού. Το This War of Mine θα πωλείται για λίγες ακόμη ώρες στην τιμή των 12,72 ευρώ.

War_Child_DLC_small

Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:



Leave a Reply