Δωρεάν αυτοκίνητα για το Project CARS

Μπορεί να μην το έχουμε δει ακόμα, αν και θα έπρεπε να ξεχυνόμαστε στους δρόμους του Project CARS με τις αμαξάρες μας από τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο η Slightly Mad Studios δίνει πληροφορίες για τα DLC, που θα προσφέρει όταν με το καλό κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προστίθεται εντελώς δωρεάν από ένα αυτοκίνητο κάθε μήνα, με την αρχή να γίνεται με το Lykan Hypersport. Θα θαυμάσετε το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία supercar, που κατασκευάζεται στη Μέση Ανατολή και ένα από τα ακριβότερα του είδους του στον πλανήτη Γη, στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, αλλά και στην ταινία Οι Μαχητές των Δρόμων 7 (Furious 7), όταν θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου.

Η Slightly Mad Studios προχωρά στην παραπάνω κίνηση για να ευχαριστήσει όλους εμάς, που περιμένουμε με υπομονή ή ανυπομονησία τη διάθεση του Racing Simulation της για Microsoft Windows, PlayStation 4 και Xbox One στα μέσα Μαΐου. Οι εκδόσεις του Project CARS για Wii U και SteamOS/Linux αναμένονται κάποια στιγμή μέσα στο 2015. Άντε να δούμε!


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Windows 
Xbox One 
Developers:
Slightly Mad Studios 
Publishers:
BANDAI NAMCO Entertainment 
Slightly Mad Studios 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
Multi 
Online 
Single 



Leave a Reply