Νέα Βίντεο για Mortal Kombat X

Με την επιστροφή του τελευταίου Mortal Kombat στις πατροπαράδοτες gameplay ρίζες του και την σχεδόν άρτια εκτέλεση του σε όλους τους τομείς, ήρθε αναμενόμενα και η επιτυχία αναβιώνοντας ουσιαστικά το franchise από την λήθη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το hype εκτοξεύτηκε με την πρώτη κιόλας ανακοίνωση του υπ’ αριθμόν 10 μέρους της σειράς. Η NetherRealm Studios φρόντισε(με μαεστρία θα έλεγα) να κρατήσει το ενδιαφέρον καθ’ όλη την διάρκεια της ανάπτυξης παρέχοντας αδιάκοπα πληροφορίες. Ειδικά η με το σταγονόμετρο αποκάλυψη των χαρακτήρων έφτασε πολλούς στο σημείο να σπεκουλάρουν ασταμάτητα και σε οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας για το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος.

Και, ναι λοιπόν, ο καιρός γαρ εγγύς(not the book παίδες) για την κυκλοφορία του Mortal Kombat X. Και για να μην φύγει η πώρωση από κανέναν έγιναν διαθέσιμα δύο νέα trailers με διαφορά μίας ημέρας. Το πρώτο αφορά εξολοκλήρου τον τετράχερο Goro(νομίζω πως η φυλή του είναι φτιαγμένη για μασέρ), ενώ το δεύτερο είναι το αναμενόμενο Launch Trailer το οποίο και ντύνεται με την μουσική των System of a Down.

Όσοι ενδιαφέρεστε να έχετε από την αρχή στο roster σας τον λυσσαλέο Goro, έχετε ως τις 14 Απριλίου για την προ–παραγγελία. Οι υπόλοιποι, οι πιο επιφυλακτικοί(φύλαγε τα ρούχα σου), που θέλουν να δουν πόσα απίδια χωράει ο σάκος ρε αδερφέ στην τελική, ας περιμένουν το Ρίβιου κι ας αποφασίσουν.

Το Mortal Kombat X θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One, iOS και Android στις 14 του Απρίλη. Τα ports των PS3 και Xbox 360 θα καθυστερήσουν ως το καλοκαίρι. Fatalities με μαγιό κανείς?


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:



Leave a Reply