Προεγκατεστημένο το Candy Crush Saga στα Windows 10

Ήταν Σεπτέμβριος του ’14 όταν η Apple, στην τρισμέγιστη σοφία της, αποφάσισε πως, δε μπορεί, θα εκστασιαζόμασταν αν μας φόρτωνε με το τελευταίο απαύγασμα κλάψας του Bono και της παρέας του – μια διαφημιστική επιλογή που αποδείχτηκε άκρως επιτυχημένη. Το βλέπει λοιπόν η Microsoft, στα καπάκια του θριάμβου που αποτελούν τα Windows 8 -το βραχυβιότερο λειτουργικό στην ιστορία των λειτουργικών- και σου λέει εγω θα μείνω πίσω;

Η αναζήτηση για αντιπαθητικότερη συνεργασία από τους Ιρλανδούς ροκομεσσίες δε μπορεί να ήταν εύκολη υπόθεση αλλά η Microsoft επέμεινε και κάτι μας λέει τα κατάφερε! Έτσι λοιπόν, με τα επόμενα Windows, η King, η εταιρία που θεώρησε οτί μπόρει να εξασφαλίσει νομίκα το δικαίωμα να χρησιμοποιεί κατ’αποκλειστικότητα τη λέξη Saga, θα προεγκαταστήσει το μεγάλο της χιτ Candy Crush σάμθινγκ, ωστέ να μπορείτε να κάψετε το χρόνο σας από το πρώτο κιόλας boot.

Στα αρνητικά της ειδησής πρέπει να καταγραφεί πως, σε κρισιμές πολιτικές στιγμές για τη χώρα, δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα να διευκολύνουμε καταστάσεις σαν και αυτή. Στα θετικά πάντως, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως με ανακούφιση μαθαίνουμε οτί τα all-time classics πασιέντζα και ναρκαλιευτής δε φαίνεται να, εχμ, εκπαραθυρώνονται.


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:



Leave a Reply