legend of kay anniversary edition screenshot

Το Legend of Kay σε remastered έκδοση

Πριν από δέκα χρόνια, ένα 3D Action Adventure παιχνίδι, που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Neon Games, κυκλοφόρησε για το PlayStation 2 με την υπογραφή της JoWood Productions. Το Legend of Kay απέκτησε το 2010 και μία έκδοση για το Nintendo DS. Εν έτει 2015, το video game θα δεχθεί λίφτινγκ για να εμφανιστεί ανανεωμένο σε υπολογιστές και κονσόλες.

Τα ζώα ζουν αρμονικά στον φανταστικό κόσμο του Yenching μιας και τηρούν τον κώδικα συμπεριφοράς, που τους υπαγορεύεται από τη θρησκεία «the Way». Τα πάντα αλλάζουν όταν οι Gorillas (γορίλες) και οι Rats (αρουραίοι) κατεβαίνουν από το ηφαίστειο Waa-Lo, εισβάλουν στο Yenching και συμπεριφέρονται τυραννικά στους κατοίκους του. Ο Kay, ένας γάτος άσος στις πολεμικές τέχνες, αναλαμβάνει δράση και ξεχύνεται σε 25 levels για να διώξει τους εισβολείς και να αποκαταστήσει την ηρεμία.

[niouz]legend-of-kay-anniversary_2015_03-31-15_005

Όπως προαναφέρθηκε, το παιχνίδι είναι ένα 3D Action Adventure, που διαθέτει και Platform στοιχεία. Η remastered έκδοση του Legend of Kay θα χαρακτηρίζεται από textures σε ανάλυση 1080p, λεπτομερέστερα μοντέλα χαρακτήρων, frame rate στα 60 fps και κρυστάλλινο ήχο. Θα προστεθούν επίσης leaderboards, για να έχετε την ευχαρίστηση να κοκορεύεστε στους φίλους σας για το σκορ σας στο κυρίως πιάτο, αλλά και τα διάφορα mini-games.

Η Nordic Games δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την επικείμενη κυκλοφορία, παρόλο που σε sites και τη Wikipedia αναφέρεται η δωδεκάτη Ιουνίου ως η ημερομηνία διάθεσης του παιχνιδιού στην Ευρώπη. Το game έχει συμπεριληφθεί πάντως σε site της σουηδικής εταιρείας και εκεί αναγράφεται η ημερομηνία 30 Ιουνίου. Το Legend of Kay – Anniversary Edition, σύμφωνα πάντα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει για PC, Mac, PlayStation 4 και Wii U. Πιστεύουμε πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Wii U 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:



Leave a Reply