Το Run Sackboy! Run! στο PS Vita

Το Sackboy ξεκίνησε να τρέχει ασταμάτητα σε συσκευές με λειτουργικό iOS στις 30 Οκτωβρίου 2014. Η Sony εκμεταλλεύτηκε την απήχηση των παιχνιδιών της σειράς LittleBigPlanet και λανσάρισε ένα απλό στη λογική και το χειρισμό free-to-play game με ήρωα τον αξιολάτρευτο χαρακτήρα. Από την πρώτη Απριλίου, το Run Sackboy! Run! διατίθεται για δύο ακόμη πλατφόρμες.

Το Run Sackboy! Run! σας δίνει τον ρόλο του Sackboy και σας πετάει μέσα σε levels με side-scrolling προσανατολισμό. Ο βασικός σκοπός σας είναι να ξεφύγετε από το φοβερό και τρομερό Negativitron, που σας καταδιώκει και θέλει να σας κάνει μία χαψιά. Προσπαθείτε παράλληλα να αποφύγετε εμπόδια και εχθρούς, να ολοκληρώσετε διάφορες αποστολές, αλλά και να μαζέψετε φούσκες, αυτοκόλλητα και power-ups. Ο χειρισμός στα κινητά και το PS Vita γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση της οθόνης αφής. Αρκεί να ακουμπήσετε πάνω της για να πραγματοποιήσετε ένα άλμα. Τόσο απλά!

Οι φούσκες λειτουργούν ως τα νομίσματα, που χρειάζεστε για να αγοράσετε νέες εμφανίσεις για το Sackboy, αναβαθμίσεις για τις διάφορες ικανότητές του και power-ups. Αν βιάζεστε να αποκτήσετε τα παραπάνω, έχετε τη δυνατότητα να ξοδέψετε και πραγματικά χρήματα. Το τυράκι στην όλη υπόθεση είναι πως κάποια από τα αντικείμενα, που θα ξεκλειδώσετε στο Run Sackboy! Run, θα μεταφερθούν στα μεγάλα αδελφάκια. Πρόκειται κυρίως για νέες εμφανίσεις για το Sackboy, τις οποίες θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στα τρία Platformers της σειράς LittleBigPlanet.

Το Run Sackboy! Run, το free-to-play παιχνίδι της Sony, κυκλοφορεί λοιπόν από την πρώτη Απριλίου για PS Vita και συσκευές με λειτουργικά iOS και Android.


Πλατφόρμες:
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:



Leave a Reply