1979 Revolution: Black Friday logo

Τον Απρίλιο η κυκλοφορία του 1979 Revolution: Black Friday

Το φθινόπωρο του 2015 το περιμέναμε, θα έρθει τελικά την άνοιξη του 2016. Το πρώτο επεισόδιο του Adventure της iNK Stories, που καταπιάνεται με ένα πραγματικό γεγονός της πρόσφατης παγκόσμιας ιστορίας και πέρασε με άνεση από το Steam Greenlight τον περασμένο Ιούλιο, θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου για PC και Mac, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Valve. Το 1979 Revolution: Black Friday έχει ανακοινωθεί και για φορητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας γι’ αυτές τις εκδόσεις.

Ας ξεκαθαρίσουμε βέβαια πρώτα απ’ όλα, ότι η επιλογή της λέξης «επεισόδιο» είναι κατά κάποιον τρόπο καταχρηστική, γιατί, όπως διευκρινίζεται από τους developers, το 1979 Revolution: Black Friday θα αποτελέσει ένα αυτόνομο παιχνίδι με αρχή, μέση και τέλος. Οι αποφάσεις, που θα λάβετε κατά τη διάρκειά του, θα έχουν ωστόσο αντίκτυπο στα επόμενα videogames με θέμα την Ιρανική Επανάσταση, τα οποία σκοπεύει να αναπτύξει και κυκλοφορήσει η iNK Stories, αν της το επιτρέψουν τα οικονομικά της.

Όπως είχαμε αναφέρει στην πρώτη επαφή με το εγχείρημα της iNK Stories, ο χαρακτήρας σας στο 1979 Revolution: Black Friday θα είναι ένας φωτορεπόρτερ, ονόματι Reza Shirazi, ο οποίος, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο εξωτερικό, επιστρέφει στην Τεχεράνη, όταν η ιρανική κοινωνία βρίσκεται πλέον σε έντονο αναβρασμό. Ο νεαρός ακολουθεί τον καλύτερο φίλο του και εισχωρεί σε μία οργάνωση, η οποία επιδίδεται σε παράνομες ενέργειες.

Οι αποφάσεις, που θα λαμβάνετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα επηρεάζουν τις ζωές των φίλων, των συντρόφων και των μελών της οικογένειας του Reza. Ένα βασικό κομμάτι του gameplay του 1979 Revolution: Black Friday θα είναι και η εξερεύνηση για την ανακάλυψη στοιχείων όπως φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμένα και βίντεο, που προέρχονται από αρχειακό υλικό. Ο χαρακτήρας σας θα διαθέτει μία φωτογραφική μηχανή, την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και να μοιραστείτε διαδικτυακά τις φωτογραφίες, που θα τραβήξετε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μία πλειάδα ηθοποιών ιρανικής καταγωγής εργάστηκε για το voice-acting, αλλά και το animation των χαρακτήρων, καθώς χρησιμοποιήθηκε η τεχνική του motion capture.

Ας κλείσουμε με το τρέιλερ με το οποίο ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του 1979 Revolution: Black Friday για PC και Mac.

Επίσημη ιστοσελίδα: 1979 Revolution


Πλατφόρμες:
Android 
iOS 
Mac 
PC 
Developers:
iNK Stories 
Publishers:
iNK Stories 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:

Single 



Leave a Reply