Φύγαμε για Αφρική με το expansion του Age of Empires II HD!

Ύστερα από το Age of Mythology, η Forgotten Empires δε θα αφήσει χωρίς καινούριο περιεχόμενο και το Age of Empires II HD. Το Age of Empires II HD: The African Kingdoms είναι το δεύτερο expansion για το Real-Time Strategy μετά από το The Forgotten, το οποίο διατέθηκε τον Νοέμβριο του 2013.

Το The African Kingdoms περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς πολιτισμούς και τέσσερις campaigns. Οι Βέρβεροι, οι οποίοι κατοικούν στη Βόρεια Αφρική, ενώνονται και μάχονται εναντίον των αποικιοκρατών της Ιβηρικής Χερσονήσου. Αν επιλέξετε τους Αιθίοπες, θα αναλάβετε τη διοίκηση του Βασιλείου των Αξουμιτών με σκοπό την κυριαρχία στις περιοχές, που βρέχονται από την Ερυθρά Θάλασσα. Η τρίτη επιλογή είναι το Βασίλειο του Μάλι και εσείς θα πάρετε τον ρόλο του Mansa Musa. Τέλος, έχουμε τους αποικιοκράτες Πορτογάλους, που θέλουν να εξερευνήσουν τα άγνωστα εδάφη της Μαύρης Ηπείρου και αναζητούν νέες ευκαιρίες για εμπόριο με τους λαούς, που κατοικούν εκεί.

Το expansion θα περιλαμβάνει 23 χάρτες, 10 καινούρια είδη εδαφών, νεοφερμένες units και τεχνολογίες, το Sudden Death mode, βελτιώσεις στην AI και μία σειρά από αντικείμενα, που θα σας φανούν χρήσιμα στο Steam Workshop.

Το Age of Empires II HD: The African Kingdoms θα κυκλοφορήσει για PC στις 5 Νοεμβρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση, για να τρέξετε το expansion, είναι να έχετε ήδη το Age of Empires II HD.

Επίσημη ιστοσελίδα: Age of Empires II HD: The African Kingdoms

Αγορά: Steam


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply