Το Axiom Verge στο Wii U;

Ο δημιουργός του εξαιρετικού Metroidvania, δήλωσε στο Destructoid ότι είναι πολύ πιθανόν να δούμε το παιχνίδι του στο Wii U μέσα στο 2016, αν λάβει βέβαια την απαραίτητη χείρα βοηθείας από τη Nintendo. Η μεταφορά του Axiom Verge στο 3DS είναι ένα πιο δύσκολο εγχείρημα λόγω της αρχιτεκτονικής του φορητού.

Ο Dan Adelman, ο οποίος εργάστηκε για εννέα χρόνια στη Nintendo και έχει αναλάβει πλέον τις δημόσιες σχέσεις για λογαριασμό του Tom Happ και την προώθηση του Axiom Verge, ανέφερε στο παρελθόν, ότι ο developer θα ήθελε πολύ να δει το video game του στα μηχανήματα της ιαπωνικής εταιρείας, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό εμπόδιο. Ο Tom Happ χρησιμοποίησε το πρόγραμμα MonoGame για την ανάπτυξη του Axiom Verge, που δεν υποστηρίζεται από τα συστήματα της Nintendo αυτή τη στιγμή. Η μεταφορά του παιχνιδιού στο Wii U θα απαιτήσει έτσι χρόνο και χρήμα.

Το Axiom Verge κυκλοφορεί ήδη για PS4, PC (Windows και Linux) και Mac, ενώ το περιμένουμε κάποια στιγμή και για το PS Vita. Η μεταφορά του Axiom Verge στο φορητό της Sony καθυστερεί -για φανταστείτε!- εξαιτίας του MonoGame.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
PS Vita 
Wii U 
Xbox One 
Developers:
Tom Happ 
Publishers:
Thomas Happ Games 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
Leave a Reply