Η Telltale δε θα αφήσει τον Batman χωρίς Graphic Adventure!

Η Telltale Games δείχνει ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα και ανακοινώσεις για νέα παιχνίδια, retail εκδόσεις και καινούριες συνεργασίες βγαίνουν συχνά-πυκνά από το αρχηγείο της.

Η τελετή απονομής των Game Awards 2015 ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να παρουσιαστεί το Batman: A Telltale Games Series, το Graphic Adventure, που θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια μέσα στο 2016 για κονσόλες, PC και Mac. Θα μάθουμε στο κοντινό μέλλον περισσότερα για τις πλατφόρμες, αλλά και τον ακριβή τίτλο του παιχνιδιού, καθώς αυτός, που διαβάσατε πιο πάνω, είναι προσωρινός.

Η Telltale Games συνεργάζεται λοιπόν με την Warner Bros. Interactive Entertainment και την DC Entertainment, για να αναπτύξει ένα video game στα πρότυπα, που έχει θέσει στα προηγούμενα Graphic Adventure της, με ήρωα τον Σκοτεινό Ιππότη. Ο Kevin Bruner, συνιδρυτής και γενικός διευθυντής της Telltale, δηλώνει στο blog της εταιρείας: «Η διαφορετική προσέγγιση, θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους του Batman να βουτήξουν βαθύτερα στην πολύπλοκη ζωή και το σύνθετο μυαλό του Bruce Wayne, τη διπλή διάσταση της ταυτότητάς του και το βάρος της ευθύνης, που έχει ως ο σωτήρας μιας πόλης, όπου η διαφθορά και η βία κυριαρχούν.»


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply