Εντυπωσιακό κινηματογραφικό τρέιλερ για το Silence

Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά, που διαβάσαμε ή είδαμε κάτι σχετικό με το Silence! Το επερχόμενο Adventure της Daedalic αποτελεί τη συνέχεια του The Whispered World, που κυκλοφόρησε για PC και Mac το 2010, όχι γιατί πιάνει την ιστορία από εκεί όπου την άφησε εκείνο το παιχνίδι ή έχει τον ίδιο χαρακτήρα, αλλά επειδή θα μας φέρει για ακόμα μία φορά στον φανταστικό κόσμο της Silentia. Η σημαντικότερη διαφορά του Silence με οποιοδήποτε άλλο Adventure, που έχει αναπτύξει έως σήμερα η γερμανική εταιρεία, εμτοπίζεται σαφώς στον οπτικό τομέα. Η Daedalic δημιουργεί για πρώτη φορά ένα παιχνίδι του είδους με 3D γραφικά.

Λίγα λόγια για την ιστορία… Ο Noah, ένα δεκαεξάχρονο αγόρι θα είναι ο βασικός χαρακτήρας στο Silence. Ο έφηβος και η Renie, η αδελφούλα του, καταφεύγουν στη Silentia, για να ξεφύγουν από τον πόλεμο, που μαίνεται στον πραγματικό κόσμο. Η κατάσταση δεν είναι όμως εκεί καλύτερη! Πλάσματα του σκότους επιτίθενται και κατασπαράσσουν όποιον βρουν μπροστά τους. Μία μόνο μικρή ομάδα ανθρώπων αντιστέκεται και μάχεται εναντίον των τεράτων. Τα δύο αδέλφια προσπαθούν να επιβιώσουν μένοντας ενωμένα και κυρίως αγαπημένα.

Το Silence: The Whispered World 2 θα κυκλοφορήσει για PC, Mac, PS4 και Xbox One στις αρχές του 2016. Η Daedalic καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη closed Beta του παιχνιδιού για το PC, η οποία θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου, να υποβάλλουν την αίτηση τους εδώ.

Επίσημη ιστοσελίδα: Silence


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply