Παίξτε τον θεό στο Crest

Είστε πολύ φιλόδοξος και ο κόσμος μας δε σας «χωράει». Έχετε φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα, όπως για παράδειγμα να ορίζετε τη μοίρα των ανθρώπων. Πάρτε λοιπόν τη θέση σας ψηλά στον ουρανό και καθοδηγήστε τους λιγοστούς κατοίκους ενός μικρού νησιού στη μέση του πουθενά. Οι πιστοί σάς έχουν εμπιστοσύνη και θα τηρήσουν τις εντολές σας.

Υποδείξτε τις απαραίτητες πρώτες ύλες, για να χτιστούν μεγαλύτερα και ανθεκτικότερα σπίτια. Ζητήστε από τους ανθρώπους να στραφούν στη γεωργία. Βοηθήστε τους να προστατευτούν από τα άγρια ζώα και τα καιρικά φαινόμενα. Οικοδομήστε καλές σχέσεις με τους γειτονικούς πληθυσμούς. Αν ο λαός σας ευημερήσει, οι εκδηλώσεις λατρείας είναι δεδομένες, σε διαφορετική περίπτωση όμως, θα αναζητήσει αλλού τη σωτηρία του και θα είναι διστακτικός απέναντι σε οτιδήποτε καινούριο έχετε να προτείνετε.

Το God game, με τις εμφανείς επιρροές από την αφρικανική κουλτούρα, βρίσκεται στο Steam Early Access από τις 23 Απριλίου και αναμένεται να βγει από εκεί στα τέλη του 2015. Η εξαμελής σουηδική εταιρεία Eat Create Sleep αναπτύσσει το Crest για PC (Windows και Linux) και Mac και το παιχνίδι σε αυτή τη φάση κοστίζει 4,99€.

Επίσημη ιστοσελίδα: Eat Create Sleep, Steam


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply