Το Don’t Starve και στο Wii U

Ο Wilson και οι άλλοι ιδιόρρυθμοι χαρακτήρες του Action Adventure με στοιχεία Survival Simulation παιχνιδιού της Klei Entertainment, τα βάζουν ήδη με παράξενα πλάσματα, ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και προσπαθούν να μην πεθάνουν από την πείνα σε PC και Mac, στο PS4 και το PS Vita. Ο περίεργος κόσμος του Don’t Starve, ο οποίος δημιουργείται από την αρχή σε κάθε playthrough, θα μεταφερθεί και στο Wii U.

Η κονσόλα της Nintendo θα υποδεχθεί το Don’t Starve: Giant Edition στις 4 Ιουνίου, το οποίο θα πωλείται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή από το eShop. Η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει το Don’t Starve και το expansion του με τίτλο Don’t Starve: Reign of Giants. Το GamePad του Wii U θα σας φανεί χρήσιμο στη διαχείριση των αντικειμένων του inventory σας, αλλά θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με το παιχνίδι κι όταν βρίσκεστε μακριά από τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης σας.

Αν αγοράσετε το Don’t Starve: Giant Edition από τις 4 Ιουνίου έως και τις 28 του ίδιου μήνα, θα λάβετε ένα ακόμη αντίτυπο του video game της Klei Entertainment.

 


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
PS Vita 
Wii U 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply