Το Don’t Starve και στο Xbox One

Σιγά μην ξέφευγε η κονσόλα της Microsoft από τον Wilson, τον Maxwell και την παρέα τους! Η Klei Entertainment επιβεβαίωσε με ένα tweet την επικείμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού ύστερα από την καταχώρησή του σε γερμανικό site και τη διαρροή, που ακολούθησε.

https://twitter.com/lifelower/status/613318764575129600/photo/1

Το Don’t Starve: Giant Edition θα βγει λοιπόν και στο Xbox One και η Klei Entertainment θα επανέλθει στο θέμα, για να δώσει περισσότερες πληροφορίες, όταν θα μπορεί να ανακοινώσει και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ας περάσουμε τώρα στο αντίπαλο στρατόπεδο… Το παιχνίδι διατίθεται από τις 24 Ιουνίου και για το PS3 μέσα από το PlayStation Store και κοστίζει 13,99€. Έχουμε να κάνουμε με μία cross-buy αγορά, επομένως με το παραπάνω ποσό θα αποκτήσετε το Don’t Starve: Giant Edition για το PS3 και το PS Vita σας, ενώ θα έχετε στη διάθεσή σας και το Don’t Starve: Console Edition στο PS4. Όσον αφορά το τελευταίο, πρέπει να ξέρετε ότι δεν περιλαμβάνει το expansion Reign of Giants, το οποίο πωλείται χωριστά.

Το Don’t Starve κυκλοφορεί λοιπόν ήδη για PC και Mac, ενώ το Don’t Starve: Giant Edition είναι διαθέσιμο για τις κονσόλες και το φορητό της Sony, για το Wii U και το περιμένουμε και για το Xbox One.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Wii U 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply