Παιχνίδι βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά Downton Abbey

Η Tag Games ανέπτυξε ένα Hidden Object Game βασισμένο στη βρετανική δραματική σειρά εποχής Downton Abbey, η οποία προβαλλόταν μέχρι και πριν από λίγο καιρό και στην ελληνική τηλεόραση.

Το Downton Abbey: Mysteries of Manor, όπως είναι ο πλήρης τίτλος του, σας ανοίγει τις πόρτες της έπαυλης της οικογένειας Crawley. Προσλαμβάνεστε για να ανακαλύψετε τον άνθρωπο ή την ομάδα ανθρώπων, που εισέβαλαν εκεί, όταν έλειπαν όλοι, αναστάτωσαν τα πάντα και έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα. Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής σας στους χώρους του εντυπωσιακού κτιρίου, θα συναντήσετε τα μέλη και το υπηρετικό προσωπικό της οικογένειας, αλλά θα συναναστραφείτε και με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Downton Abbey. Η πρωτότυπη μουσική της τηλεοπτικής σειράς θα σας κάνει καλή παρέα την ώρα, που παίζετε.

Το Downton Abbey: Mysteries of Manor διατίθεται εντελώς δωρεάν για φορητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS από την Activision. Θα το βρείτε με τον τίτλο Downton Abbey: The Game στο Google Play. Εννοείται ότι δε λείπουν οι μικροπληρωμές με πραγματικά ευρώπουλα, αν θελήσετε να αγοράσετε περισσότερη ενέργεια ή κάτι άλλο!


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply