Το Atelier Escha and Logy Plus: Alchemists of the Dusk Sky και στο PS Vita

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας Atelier Dusk, το οποίο κυκλοφόρησε για την κονσόλα έβδομης γενιάς της Sony στις 7 Μαρτίου του 2014, θα μεταφερθεί και στο φορητό της ιαπωνικής εταιρείας. Προηγήθηκε στις 15 Ιανουρίου του 2015, η μεταφορά του Atelier Ayesha Plus: The Alchemist of Dusk, το παιχνίδι που εγκαινίασε τη συγκεκριμένη τριλογία.

Το JRPG, που αναπτύσσεται από την Gust και διατίθεται από την Koei Tecmo, έχει δύο βασικούς χαρακτήρες. Η Escha Malier είναι μία αλχημίστρια, η οποία χρησιμοποιεί ένα μεγάλο καζάνι για να δημιουργήσει καινούρια αντικείμενα. Ο Logix Ficsario, ο οποίος δουλεύει για λογαριασμό της κυβέρνησης, όπως εξάλλου και η Escha, έχει την ικανότητα να κατασκευάζει όπλα και πανοπλίες, ενώ μπορεί να αποσυνθέσει αντικείμενα και να ανακαλύψει τα συστατικά από τα οποία αποτελούνται.

[In][n] Alchemists-of-the-Dusk-Sky

Θα κληθείτε αρχικά να επιλέξετε έναν από τους δύο πρωταγωνιστές, γεγονός που θα επηρεάσει ως έναν βαθμό την εξέλιξη και το φινάλε της ιστορίας του παιχνιδιού. Η Escha και ο Logix θα ενώσουν από κάποια στιγμή και ύστερα τις δυνάμεις τους, θα συμμαχήσουν και με άλλους χαρακτήρες, για να ανακαλύψουν τα μυστικά των Unexplored Ruins και να βοηθήσουν τους κατοίκους ενός κατεστραμμένου κόσμου.

Το Atelier Escha and Logy Plus: Alchemists of the Dusk Sky θα καταφθάσει στο PS Vita με όλα τα DLCs, που κυκλοφόρησαν για την έκδοση του παιχνιδιού για το PS3, έναν νέο χαρακτήρα, νέα κουστούμια για τους ήρωές μας, αρκετές αποστολές με αυξημένο επίπεδο δυσκολίας και δυσκολότερα bosses. Οι μάχες του video game ακολουθούν το turn-based μοντέλο. Επιπλέον, τα cutscenes του παιχνιδιού είναι εμπνευσμένα από την ομώνυμη σειρά anime, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ιαπωνία στις 10 Απριλίου του 2014 και αποτελείται από δώδεκα επεισόδια.

Το Atelier Escha and Logy Plus: Alchemists of the Dusk Sky θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου του 2016 για το PS Vita.

Επίσημη ιστοσελίδα: Atelier Escha and Logy Plus: Alchemists of the Dusk Sky


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply