Και εγένετο Far Cry Primal

Η Ubisoft μας παίδευε σχεδόν για ένα εικοσιτετράωρο στο youtube με το Live streaming της, που έδειχνε πρωτόγονους ανθρώπους να κυνηγούν με τόξα και κοντάρια, ζώα που έχουν εξαφανιστεί από τον πλανήτη εδώ και αιώνες να επιτίθενται στη λεία τους και μαμούθ σε έξαλλη κατάσταση, μέχρι να μας αποκαλύψει ότι ένα spin-off της ιδιαίτερα δημοφιλούς Action Adventure/ First-Person Shooter σειράς της είναι το παιχνίδι, που πρέπει να περιμένουμε πως και πως μέσα στους επόμενους μήνες. Και θα το έχουμε και σχετικά γρήγορα, καθώς το Far Cry Primal θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 23 Φεβρουαρίου του 2016, ενώ η έκδοση για το PC θα σκάσει μύτη τον Μάρτιο.

farcryprimal-first-infos_in

Το Far Cry Primal θα μας μεταφέρει στην παλαιολιθική εποχή. Οι καραμπίνες, τα πιστόλια και τα σύγχρονα μαχαίρια θα αντικατασταθούν από πρωτόγονα, αυτοσχέδια όπλα φτιαγμένα από ξύλο, οστά και πέτρα. Ο Takkar, ο χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι ο μόνος επιζών μίας μικρής ομάδας ανθρώπων, που παλεύει να μείνει ζωντανός αντιμετωπίζοντας ένα σωρό κινδύνους. Τα άγρια ζώα, που τον βλέπουν σαν μεζέ, δεν είναι η μόνη απειλή, καθώς άτομα, που ανήκουν σε άλλες φυλές, δε θέλουν σε καμία περίπτωση το καλό του. Αν δεν τα καταφέρνετε μόνος σας, θα νιώσετε πιο ασφαλής δημιουργώντας συμμαχίες με άλλους χαρακτήρες και σχηματίζοντας μία νέα φυλή. Η χρήση της φωτιάς κατά τη διάρκεια των μαχών θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επικράτησή σας.

Το Far Cry Primal θα διατεθεί όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως για τις κονσόλες των Sony και Microsoft στις 23 Φεβρουαρίου του 2016. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η βασική έκδοση του παιχνιδιού κοστίζει 69,99 ευρώ. Το Action Adventure/First-Person Shooter της Ubisoft θα προσφέρει single player campaign.

Επίσημη ιστοσελίδα: Far Cry Primal


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply