Ξεκινήστε να κατεβάζετε το demo του Forza Motorsport 6. 13GB είναι αυτά!

Η σειρά δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και η κυκλοφορία ενός νέου μέλους της αποτελεί είδηση από μόνη της. Δύο βδομάδες πριν από την έξοδο του Forza Motorsport 6 από το γκαράζ, η Microsoft σας καλεί να πάρετε μία πρώτη γεύση από το Racing, που αναπτύσσει η Turn 10 Studios. Θα δοκιμάσετε ορισμένα από τα 460 αυτοκίνητα, που θα περιλαμβάνονται στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού, τρέχοντας σε μερικές από τις 26 πίστες του.

Το demo, το οποίο διατίθεται λοιπόν από σήμερα, θα γεμίσει σχεδόν 13GB στον σκληρό δίσκο της κονσόλας σας. Πολύ πράμα λέμε! Αν επιλέξετε, να κατεβάσετε και να ασχοληθείτε με το demo, και έχετε αγοράσει ήδη ή σκοπεύετε να αποκτήσετε το Forza Motorsport 6, θα λάβετε εντελώς δωρεάν το νέο Ford GT. Θα βρείτε το αυτοκίνητο στο γκαράζ σας, όταν με το καλό κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Το demo δίνει επίσης το δικαίωμα σε «οδηγούς» από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, τη Γαλλία και τη Γερμανία να συμμετάσχουν στο Forza Challenge, το οποίο θα διεξαχθεί στο Τέξας. Εμείς σε πηγάδι κατουρήσαμε; Μην απαντήσετε στην ερώτηση! Δύο gamers θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και το εισιτήριο για το ταξίδι με βάση τους χρόνους τους στο Forza Fuel Challenge. Η τρίτη θέση θα καλυφθεί με «Wild Card».

Αυτά τα λίγα σχετικά με το demo. Το Forza Motorsport 6 θα κυκλοφορήσει για το Xbox One στις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ αν έχετε προπαραγγείλει την Ultimate Edition του παιχνιδιού, θα μπείτε στη θέση του οδηγού έξι μέρες νωρίτερα. Έτσι, για να σκάσουν από το κακό τους οι υπόλοιποι!

Επίσημη ιστοσελίδα: Forza Motorsport


Πλατφόρμες:
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply