Τα Games with Gold για τον Φεβρουάριο του 2016

Ας ξεκινήσουμε με το γνωστό ποίημα, το οποίο συνοδεύει για τέταρτη συνεχόμενη φορά την ανακοίνωση των παιχνιδιών, που θα αποκτήσετε ως χρυσό μέλος της υπηρεσίας Xbox Live. Τα τέσσερα πολύ ενδιαφέροντα videogames, που προσφέρονται τον Φεβρουάριο, θα μπορέσετε να τα απολαύσετε στο Xbox One σας χάρη στη λειτουργία backwards compatibility, που σας επιτρέπει να τρέξετε παιχνίδια του Xbox 360 στη νεότερη κονσόλα της Microsoft. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Πρώτο και καλύτερο στην τετράδα των προσφερόμενων τίτλων φιγουράρει το Hand of Fate για το Xbox One, το rogue-like παιχνίδι της Defiant Development, που συνδυάζει με ξεχωριστό τρόπο τα είδη των Card Game και RPG. Θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για ολόκληρο τον Φεβρουάριο.

Το Styx: Master of Shadows προσφέρθηκε τον Ιούλιο του 2015 στους συνδρομητές του PS Plus. Το Action Adventure/ Stealth της γαλλικής εταιρείας Cyanide θα περιμένει από τις 16 Φεβρουαρίου έως και τις 15 Μαρτίου και τα προνομιούχα μέλη του Xbox Live να το κάνουν δικό τους και να το ευχαριστηθούν στο Xbox One.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, το Sacred Citadel, το Action Adventure/ Fighting της Southend Interactive, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 για το Xbox 360, θα περάσει στην υπηρεσία.

Το Gears of War 2, το Third-person Shooter της Epic Games και μία αποκλειστική κυκλοφορία για την κονσόλα έβδομης γενιάς της Microsoft, θα αντικαταστήσει το Sacred Citadel στις 16 Φεβρουαρίου και θα συνεχίσει να είναι Game with Gold έως και τις 29 του μήνα.


Πλατφόρμες:
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Cyanide 
Defiant Development 
Epic Games 
Southend Interactive 
Publishers:
Deep Silver 
Defiant Development 
Focus Home Interactive 
Microsoft Studios 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply