Η CD Projekt ετοιμάζει το GOG για την έλευση των Windows 10

Τα Windows 10 φτάνουν στις 29 Ιουλίου και είστε ίσως ένας από εκείνους, που θα τα εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους με το καλημέρα. Δεν μπορεί όμως… μια ανησυχία για τη συμβατότητα των παιχνιδιών σας με το νέο λειτουργικό της Microsoft, θα την έχετε!

Από το 2008, όταν και άνοιξε τις πύλες του, το GOG.com ειδικεύεται κυρίως στη διάθεση video games, τα οποία μας έρχονται από τις εποχές του MS-DOS και των Windows 95 και 98, και βασικό μέλημα της CD Projekt είναι όλα τους να «τρέχουν» σε κάθε νέο λειτουργικό σύστημα, που κάνει την εμφάνισή του.

Έτσι και τώρα! Το προσωπικό του GOG δοκιμάζει κάθε ένα video game, που βρίσκεται στον κατάλογο του ψηφιακού καταστήματος, έτσι ώστε να ανιχνεύσει τυχόν προβλήματα και να τα λύσει με patch. Αν χρησιμοποιείτε το GOG Galaxy, την ψηφιακή πλατφόρμα της CD Projekt, τα patches θα εγκατασταθούν αυτομάτως στα video games, που τα χρειάζονται. Η CD Projekt υπογραμμίζει ωστόσο, ότι έχουν εντοπιστεί ελάχιστα θέματα ασυμβατότητας έως τώρα και η μετάβαση στα Windows 10, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, θα γίνει πολύ ομαλά.


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply