Το I Am Bread θα γίνει τοστ και στο PS4

[7 Ιουνίου 2015] Η φέτα ψωμί θα ζητήσει για ακόμα μία φορά τη βοήθειά σας για να εκπληρώσει τον μόνο σκοπό που έχει στη ζωή… Να φρυγανιστεί και να γίνει τοστ! Δεν έχει καμία σημασία αν θα χρησιμοποιήσετε τοστιέρα, ηλεκτρικό σίδερο, μηχανή αυτοκινήτου ή οτιδήποτε άλλο, αρκεί να βρείτε τον τρόπο, να οδηγήσετε τη φέτα έως το σημείο που πρέπει και να τηρήσετε βασικούς κανόνες υγιεινής. Δε θα βάζατε στο στόμα σας ένα τρόφιμο γεμάτο απορρυπαντικό ή σπασμένα γυαλιά, έτσι δεν είναι! Μπαγκέτα με καταστροφικές διαθέσεις και καρβελάκι που περνιέται για ραλίστας, θέλουν επίσης να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι της Bossa Studios.

Το I Am Bread, ύστερα από τα PC και Mac, κατευθύνεται προς το PS4 με καινούρια αρτοσκευάσματα, νέα modes και την προσθήκη Trophies. Θα δανειστώ τη φράση, που χρησιμοποίησε ο Χρήστος Ελιόγλου στο review του I Am Bread… Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι και στην κονσόλα της Sony μέσα στο καλοκαίρι.

[Σύντομη ενημέρωση – 17 Αυγούστου 2015]  Η φέτα ψωμί, η μπαγκέτα και τα υπόλοιπα αρτοσκευάσματα θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούν τα όνειρά τους στο PS4 από τις 25 Αυγούστου. Η Bossa Studios συνοδεύει την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του I Am Bread στην κονσόλα της Sony με ένα χιουμοριστικό τρέιλερ.

Επίσημη ιστοσελίδα: I Am Bread


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply