Το demo του Indivisible ανέβηκε και στο ευρωπαϊκό PlayStation Store

Πέντε μέρες πριν από τη λήξη της καμπάνιας του Indivisible στο Indiegogo, η Lab Zero Games δίνει μάχη, για να συγκεντρώσει το ενάμισι εκατομμύριο δολάρια, που της είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή του. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Action RPG, που ετοιμάζει η εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC, Mac, PS4 και Xbox One, αν πετύχει τον στόχο του.

Η Lab Zero Games διαθέτει demo γνωριμίας με το παιχνίδι της για PC και Mac, ενώ μόνο οι φίλοι στη Βόρεια Αμερική είχαν έως σήμερα την ευκαιρία να ασχοληθούν με το Indivisible και στο PS4. Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσα από το PlayStation Blog, ότι το demo έχει ανεβεί πλέον και στο ευρωπαϊκό PlayStation Store. Μπορείτε να σπεύσετε και να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Το demo προσφέρει gameplay διάρκειας τουλάχιστον 30 λεπτών και αποτελεί ένα πολύ μικρό δείγμα από το πλήρες παιχνίδι. Η Lab Zero υποστηρίζει, ότι η διάρκεια του Indivisible θα κυμαίνεται ανάμεσα στις 20 με 30 ώρες, χωρίς να υπολογίζονται οι sidequests. Ο developer προσθέτει ότι, πέρα από την Ajna και τους μοναδικούς ήρωες, που δημιουργεί, το roster των χαρακτήρων θα εμπλουτιστεί με μετεγγραφές από γνωστά video games άλλων ανεξάρτητων εταιρειών. Πιο συγκεκριμένα, θα βρούμε τον Calibretto από το Battle Chasers, τον The Drifter από το Hyper Light Drifter, τον Juan από το Guacamelee, τη Lea από το Curses N’ Chaos, τον Shovel Knight από το ομώνυμο παιχνίδι, τον Zackasaurus από το Super Time Force Ultra και τέλος την Annie από το Skullgirls. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…

Κλείνοντας, υπάρχει και ένα ολόφρεσκο τρέιλερ για την προώθηση του Action RPG της Lab Zero Games.

Επίσημη ιστοσελίδα: Indivisible


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply