Το Life is Strange θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο

[21 Σεπτεμβρίου 2015]

Η DONTNOD ανακοίνωσε ότι το τελευταίο επεισόδιο του Graphic Adventure της θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One και έτσι θα κλείσει η ιστορία των Max και Chloe και η αλήθεια για την εξαφάνιση της Rachel θα έρθει στο φως. Η γαλλική εταιρεία δηλώνει ότι η ανάπτυξη του Polarized, όπως είναι ο τίτλος του, βαίνει σιγά-σιγά προς το τέλος της και πιστεύεται ότι όλα θα είναι έτοιμα τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η DONTNOD και η Square Enix, ο publisher του Life is Strange, δε δίνουν προς το παρόν στη δημοσιότητα κάποιο τρέιλερ, όπως έκαναν στην ανακοίνωση των προηγούμενων επεισοδίων, αλλά μας προσφέρουν την παρακάτω εικόνα.

life-is-strange-ep5-release-date_in

[Σύντομη ενημέρωση – 7 Οκτωβρίου 2015] Η DONTNOD και η Square Enix έρχονται σήμερα να επιβεβαιώσουν, ότι το πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο του Life is Strange θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου. Ο developer του παιχνιδιού είχε ανακοινώσει την ημερομηνία πριν από δυόμισι βδομάδες, αλλά είχε αφήσει ένα ερωτηματικό, για το αν θα προλάβαινε να έχει έτοιμο το Life is Strange Episode 5: Polarized, ώστε να βγει χωρίς προβλήματα.

Μαζί με την επιβεβαίωση, οι δύο εταιρείες δίνουν στη δημοσιότητα και ένα τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων, το οποίο αριθμούν ως το νούμερο 1. Θα υπάρξει προφανώς τουλάχιστον άλλο ένα. Μπορεί να έχουμε και περισσότερα μέσα στις 13 μέρες, που απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του. Η καταιγίδα πλησιάζει λοιπόν!

Επίσημη ιστοσελίδα: Life is Strange

Σελίδα Steam: http://store.steampowered.com/app/319630/


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply