Το Metrico αναβαθμίζεται και καταφθάνει στις αρχές του 2016

Η Digital Dreams ανακοίνωσε ότι το Metrico, το οποίο διατέθηκε για το PS Vita τον Αύγουστο του 2014 και προσφέρθηκε τότε εντελώς δωρεάν στους συνδρομητές του PS Plus, θα μεταφερθεί με περισσότερο περιεχόμενο, νέους μηχανισμούς στο gameplay, καινούριους γρίφους και βελτιωμένα γραφικά σε PC, PS4 και Xbox One.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Metrico+, όπως εξάλλου και του προκατόχου του, είναι ότι οι developers εμπνεύστηκαν από τα Infographics για να δημιουργήσουν τον κόσμο του παιχνιδιού. Τα Infographics είναι γραφήματα, τα οποία παρουσιάζουν πληροφορίες και στατιστικά δεδομένα με τον συνδυασμό εικόνων και σύντομων κειμένων. Το τρέιλερ, που ακολουθεί, αφορά το Metrico και το PS Vita, αλλά θα πάρετε μία καλή ιδέα για το gameplay και το ύφος των γραφικών και του νέου video game.

Το Metrico+ θα κυκλοφορήσει για PC (Steam), PS4 και Xbox One μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016, ενώ η Digital Dreams θα το παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της επερχόμενης έκθεσης Gamescom. Θα έχουμε να σας δείξουμε και περισσότερο υλικό τότε!

Επίσημη ιστοσελίδα: Metrico


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
PS Vita 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply