Η κυκλοφορία του Minecraft: Story Mode δεν απέχει και πολύ!

Η Telltale Games έχει φροντίσει να εκμεταλλευτεί την επιτυχία τηλεοπτικών σειρών, κόμικς και video games άλλων εταιρειών για να προσφέρει δημοφιλή Graphic Adventures. Τρανά παραδείγματα είναι τα παιχνίδια της σειράς The Walking Dead, το Game of Thrones, το Tales from the Borderlands και έρχεται σύντομα το Minecraft: Story Mode.

Το Minecraft: Story Mode, το οποίο βασίζεται βεβαίως στο sandbox game της Mojang, θα κυκλοφορήσει σε πέντε επεισόδια, όπως μας έχει συνηθίσει εξάλλου η Telltale, και η αρχή θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου, με τη διάθεση σε ψηφιακή μορφή του Episode 1: The Order of the Stone για PC, Mac, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One. Δύο μέρες μετά, χαράς ευαγγέλια για εσάς, που θέλετε να παίξετε στο smartphone ή το tablet σας με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Το Minecraft: Story Mode θα κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή μόνο για τις κονσόλες στις 30 Οκτωβρίου. Το δισκάκι θα περιέχει το Episode 1, ενώ θα λάβετε και ένα Season Pass, για να αποκτήσετε πρόσβαση και στα υπόλοιπα επεισόδια, όταν με το καλό γίνουν διαθέσιμα.

Αναμένεται η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού για το Wii U και το PS Vita. Τα τέσσερα επεισόδια, που θα ολοκληρώσουν το Minecraft: Story Mode τα περιμένουμε μέσα στο 2016.

Επίσημη ιστοσελίδα: Telltale Games/Minecraft: Story Mode

 


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Wii U 
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply