Μίνι DLC για το The Binding of Isaac: Rebirth

Στις 10 Δεκεμβρίου 2015, γράψαμε…

Ο Edmund McMillen και η Nicalis δουλεύουν πάνω στο Afterbirth +, ένα μίνι DLC όπως χαρακτηρίζεται, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Ο τίτλος του είναι ακριβώς έτσι όπως τον βλέπετε, με τον σταυρό.

[In][n] Afterbirth mini DLC

Το Afterbirth + θα προσθέσει στο The Binding of Isaac: Rebirth καινούρια bosses και αντικείμενα, νέες μεταμορφώσεις για τους χαρακτήρες σας και έναν τομέα, ο οποίος φέρει το όνομα Bestiary. Το Bestiary θα περιλαμβάνει πληροφορίες και στατιστικά για όλους τους εχθρούς, που έχετε συναντήσει στο παιχνίδι.

Οι σημαντικότερες προσθήκες θα έχουν σχέση ωστόσο με το modding, καθώς προβλέπονται ένας Room Editor, για να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα νέα δωμάτια και ένας Animation Editor, που θα σας επιτρέψει να δώσετε ζωή σε χαρακτήρες, nightmares και ό,τι άλλο δημιουργήσετε και να βρουν τη θέση τους στο The Binding of Isaac: Rebirth. Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε πλήρως τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας την προγραμματιστική γλώσσα Lua.

[Σύντομη ενημέρωση – 8 Ιανουαρίου 2016] Ο Tyrone Rodriguez δίνει μερικές διευκρινίσεις σε σχέση με το Afterbirth +, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των παιχνιδιών The Binding of Isaac.

Ο ιδρυτής της Nicalis ξεκαθαρίζει πρώτα απ’ όλα, ότι το DLC δε θα διατεθεί δωρεάν και θα χρειάζεται να έχετε το The Binding of Isaac: Rebirth και το The Binding of Isaac: Afterbirth, για να ασχοληθείτε μαζί του. To Afterbirth + θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 για Windows, OSX και Linux, ενώ υπάρχει πιθανότητα να το δούμε και στις κονσόλες.

Όσον αφορά τώρα τα modding tools, τα οποία θα σας επιτρέπουν να προσθέσετε ακόμη και τα δικά σας ηχητικά εφέ, θα είναι διαθέσιμα μόνο για τα Windows, δεν αποκλείεται όμως τα mods, που θα δημιουργούνται, να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Ο Tyrone Rodriguez δίνει είδηση και για το The Binding of Isaac: Afterbirth. Το DLC για το The Binding of Isaac: Rebirth, που κυκλοφορεί από τις 30 Οκτωβρίου για Windows, Mac και Linux, θα μεταφερθεί τελικά στο PS4 και το Xbox One και η διάθεσή του προσδιορίζεται στο πρώτο ή δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Επίσημη ιστοσελίδα: The Binding of Isaac (blog)


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 16/01/2017

    […] η συγκεκριμένη έκδοση για το Switch. Θυμίζουμε, ότι The Binding of Isaac: Afterbirth + τιτλοφορείται το DLC, το οποίο κυκλοφόρησε τελικά για […]

Leave a Reply