Τον Ιούνιο στο PS Plus

Είναι η αλήθεια, πως η Instant Collection για τον μήνα Μάιο περιελάμβανε μία ποικιλία από παιχνίδια μικρών εταιρειών, που ανήκουν σε διάφορα είδη, αλλά ο μεγάλος τίτλος έλειπε. Η Sony κράτησε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, το καλό πράμα για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Συνδρομητές του PS Plus πώς σας φαίνεται που θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes για το PS4 σας, ενώ περιμένετε να κυκλοφορήσει το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain στις αρχές Σεπτεμβρίου; Αν πάλι δεν ενθουσιάζεστε με τις stealth καταστάσεις και προτιμάτε Strategy, Σογκούν και Σαμουράι στα παιχνίδια σας, τότε το Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition, επίσης για το PS4, θα σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Για το PS3, προσφέρονται δύο πολύ διαφορετικά μεταξύ τους games. Άγρια δύση, καουμπόηδες και άφθονο πιστολίδι σε οπτική πρώτου προσώπου θα βρείτε στο Call of Juarez: Gunslinger. Το Cloudberry Kingdom, από την άλλη, είναι ένα side-scrolling platform παιχνίδι με δισεκατομμύρια levels. Σοβαρά;

Τέλος, δεν ξεχνάμε και το φορητό μηχάνημα της Sony. Δύο παιχνίδια για το PS Vita έχουμε και αυτόν τον μήνα, τα οποία μπορείτε να ευχαριστηθείτε και στο PS4. Γιούπι! Το πρώτο λέγεται Super Exploding Zoo και απ’ ό,τι αντιλαμβάνεστε περιλαμβάνει ζωάκια, που κάνουν μπουμ. Αμάν! Τέλος, το Futuridium EP Deluxe είναι ό,τι πρέπει για εσάς, που θέλετε να ασχοληθείτε με ένα shoot ‘em up της παλιάς σχολής. Παρακολουθήστε το βίντεο στη συνέχεια και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα αντικαταστήσουν τα Ether One, Hohokum, Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, The Unfinished Swan, Race the Sun και Murasaki Baby στις 3 Ιουνίου. Καλή διασκέδαση!


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply