Τον Σεπτέμβριο στο PS Plus

Το πρώτο Vote to Play ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι, το οποίο συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους είναι… Εδώ ακούγεται ο ήχος του τυμπάνου, που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει μία σημαντική ανακοίνωση και βοηθάει στην κλιμάκωση της αγωνίας. Το Grow Home για το PS4! Κλαπ κλαπ κλαπ! Ζήτω! Εσένα θέλουμε… έσενα θέλουμε! Το Adventure Platformer της Ubisoft Reflections θα φιγουράρει λοιπόν μαζί με ακόμη πέντε video games στην Instant Collection για τον μήνα Σεπτέμβριο. Αν είστε συνδρομητής της υπηρεσίας PS Plus θα λάβετε δωρεάν και τα εξής:

Το Super Time Force Ultra, το εκρηκτικό Platformer της Capybara Games, και το πρωτοεμφανιζόμενο στα μηχανήματα της Sony Xeodrifter θα σας κάνουν καλή παρέα στο PS4 και το PS Vita. To Teslagrad, το 2D Puzzle Platformer, θα είναι διαθέσιμο για την κονσόλα όγδοης γενιάς και το PS3. Τα αδικημένα παιχνίδια αυτού του μήνα, θα είναι το Twisted Metal, το οποίο θα παρουσιαστεί με καταστροφικές διαθέσεις μόνο στο PS3 και το La-Mulana EX -ένα ακόμη Platformer- που θα βρει στέγη στο PS Vita σας.

Όλα τα παραπάνω παιχνίδια, θα γίνουν δικά σας από την πρώτη Σεπτεμβρίου. Τα Lara Croft and the Temple of Osiris, God of War: Ascension, Limbo, Stealth Inc 2: A Game of Clones, Sound Shapes και CastleStorm: Complete Edition θα σας κουνήσουν μαντίλι την ίδια μέρα.


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply