Το RENOIR στο Kickstarter

Η Soulbound Games ετοιμάζει το πρώτο μεγάλο video game στην έως τώρα πορεία της. Η εταιρεία με έδρα την Τσεχία, η οποία ιδρύθηκε το 2013 και έχει εργαστεί κατά κύριο λόγο πάνω σε εφαρμογές για κινητά, στρέφεται στο PC και τις κονσόλες όγδοης γενιάς με το RENOIR. Το 2.5D Puzzle Platformer με την αισθητική φιλμ νουάρ ανακοινώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η Soulbound φανέρωσε τότε, ότι σκόπευε να φέρει το παιχνίδι στο Kickstarter, για να μπορέσει να συνεχίσει την ανάπτυξή του. Η καμπάνια του RENOIR βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 30 Ιουνίου με στόχο τη συγκέντρωση του ποσού των 39000 λιρών Αγγλίας (περίπου 55000 ευρώ). 8500 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί έως σήμερα, 24 μέρες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

[n]renoir-on-kickstarter_in

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε μία μεγαλούπολη, όπου το έγκλημα, η βία και η διαφθορά βασιλεύουν. Ο James Renoir είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με σκοτεινό παρελθόν και ύποπτες διασυνδέσεις, ο οποίος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την τελευταία υπόθεση της καριέρας του. Εκείνη της δολοφονίας του! Ο Renoir πυροβολείται από έναν άγνωστο, αλλά «ξυπνάει» σύντομα και συνεχίζει να κινείται ανάμεσα στους ζωντανούς, μόνο που δεν είναι δυνατόν να επικοινωνήσει μαζί τους. Ο ήρωάς μας μπορεί ωστόσο να χρησιμοποιήσει τις ψυχές ανθρώπων, για να ξεπεράσει τα εμπόδια, που του κλείνουν τον δρόμο προς την αλήθεια. Ένα από αυτά είναι το φως, όπως θα δείτε στο βίντεο!

Η Soulbound υποστηρίζει ότι το RENOIR είναι διάσπαρτο από γρίφους, η platform πλευρά του gameplay περνάει ελαφρώς σε δεύτερη μοίρα, ενώ δίνεται μεγάλη σημασία στην εξέλιξη της ιστορίας και την αφήγηση των γεγονότων από τον ίδιο τον Renoir. Η τσεχική εταιρεία  εμπνέεται από κλασσικές φιλμ νουάρ ταινίες των δεκαετιών του ‘40 και του ‘50 και χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 για τη δημιουργία της σκοτεινής και ατμοσφαιρικής μεγαλούπολης.

Αν όλα πάνε καλά με την καμπάνια στο Kickstarter, το RENOIR θα κυκλοφορήσει αρχικά για Windows το πρώτο τρίμηνο του 2017, ενώ λίγο μετά θα ακολουθήσουν εκδόσεις για Linux και Mac. Η Soulbound Games θα ήθελε να δει το παιχνίδι της και στα PS4 και Xbox One, κάτι που θα εξαρτηθεί όμως από τις διαθέσεις της Sony και της Microsoft.

Επίσημη ιστοσελίδα: Renoir


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply