Κουτάτη Resident Evil Origins Collection

Η Capcom θα στεγάσει μαζί το Resident Evil HD Remaster και το Resident Evil 0 HD Remaster σε ένα πακέτο και θα μας τα προσφέρει στις αρχές του καινούριου χρόνου για PC και τις κονσόλες όγδοης γενιάς.

Το Resident Evil HD διατέθηκε για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One τον Ιανουάριο του 2015 και βασίστηκε στην έκδοση του παιχνιδιού για το GameCube της Nintendo. Από την άλλη μεριά, το ακυκλοφόρητο ακόμη Resident Evil 0 HD Remaster το περιμένουμε στις 20 Ιανουαρίου για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One και η ψηφιακή έκδοσή του θα κοστίζει 19,99 ευρώ. Το Resident Evil 0, το prequel του αρχικού Resident Evil, το είχαν χαρεί στο παρελθόν μόνο οι κάτοχοι GameCube και Wii.

Το Resident Evil Origins Collection θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή για PC, PS4 και Xbox One στις 22 Ιανουαρίου του 2016.

Η Capcom ανακοίνωσε παράλληλα την προσθήκη του Wesker mode στο Resident Evil 0 HD Remaster, το οποίο θα σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε με τον Albert Wesker, έναν από τους κακούς της υπόθεσης. Θα τον αναγνωρίσατε στο τρέιλερ, που προηγήθηκε!


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply