Ο Lo Wang και η κατάνα επιστρέφουν!

Η Devolver Digital ανακοίνωσε πως το First-Person Shooter, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 για PC και μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε PS4, Xbox One και Mac, θα αποκτήσει sequel μέσα στο 2016. Η Πολωνική εταιρεία Flying Wild Hog αναπτύσσει το Shadow Warrior 2, το οποίο θα έχει πάλι για πρωταγωνιστή τον μακριά από τα συνηθισμένα νίντζα με το σπαθί κατάνα και τις κοφτερές λεπίδες, που δεν περιφρονεί όμως και τα πυροβόλα όπλα. Ο Lo Wang θα έρθει για ακόμα μία φορά αντιμέτωπος με δαιμονικές δυνάμεις εμπνευσμένες από τους θρύλους και τη μυθολογία της Άπω Ανατολής.

Το Shadow Warrior 2, πέρα από την campaign με τις βασικές και τις δευτερεύουσες αποστολές στο single player mode, θα προσφέρει και online co-op για έως και τέσσερα άτομα. Θα διαμορφώνετε τον μαχητή σας ανάλογα με το γούστο σας, επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά της εξάρτησης και του οπλισμού του, ενώ το loot θα προσθέτει στη συλλογή σας μία σειρά από αντικείμενα. Θα μπορείτε επίσης να αναβαθμίζετε τα όπλα σας με τη χρήση έως και τριών πετραδιών.

Το Shadow Warrior 2 θα διατεθεί για PC, PS4 και Xbox One το 2016. Ακολουθεί το τρέιλερ που συνοδεύει την ανακοίνωση. Η Devolver Digital σας προσκαλεί επίσης να συντονιστείτε στο twitch στις 15 Ιουνίου και 22:30 ώρα Ελλάδος, για να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από το gameplay του Shadow Warrior 2.

 


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 22/03/2016

    […] Η είδηση για τη μελλοντική κυκλοφορία του Shadow Warrior 2 δεν είναι καινούρια και οι πρώτες πληροφορίες για το First-Person Shooter, που αναπτύσσει η Flying Wild Hog, είναι ήδη γνωστές. Είδαμε και το Announcement τρέιλερ! […]

Leave a Reply