Το Sword Coast Legends θα λάβει δωρεάν DLC ως απολογία…

Ένα είναι σίγουρο, οι καιροί έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις των tabletop rpg αλλά και των crpg. Μετά τις κυκλοφορίες των Baldur’s Gate και Icewind Dale σε Enhanced Editions βλέπουμε μία αναβίωση άνευ προηγουμένου. Αν αναλογιστεί κανείς πως το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει τα Pillars of Eternity και Serpent in the Staglands, πως περιμένουμε με μία μικρή καθυστέρηση το Torment: Tides of Numenera, την κυκλοφορία των Dungeons & Dragons: Ravenloft – Dark Sun – Krynn και την αγορά της White Wolf από την Paradox, μόνο ενθουσιασμένος μπορεί να είναι.

Από την άλλη βέβαια είχαμε την μεγάλη απογοήτευση του Sword Coast Legends. Προς τιμήν της όμως η n-Space είχε το σθένος να παραδεχτεί τα λάθη της και να απολογηθεί γι’ αυτά προσφέροντας δωρεάν DLC. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρός της δήλωσε: “Ενώ πολλοί το αγάπησαν, είναι ξεκάθαρο πως για πολλούς, το Sword Coast Legends δεν ανταποκρίθηκε των προσδοκιών τους. Γι’ αυτούς που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το παιχνίδι, μόνο ένα έχω να πω: ‘Σας ακούμε.’”

Το πρώτο update που αφορά το Halloween ονόματι Pumpkin Patch είναι ήδη διαθέσιμο. Προσθέτει την περιοχή Liars’ Night, την Cemetary για τους DM ενώ κάνει κάποιες αλλαγές και διορθώνει bugs. Δύο ακόμη Community Packs είναι καθ’ οδόν για τον Νοέμβριο και ένα τρίτο για τον Δεκέμβριο ενώ ετοιμάζεται μία νέα περιπέτεια που θα διαδραματίζεται στο Underdark με πρωταγωνιστή τον περιβόητο Drizzt Do’Urden και θα λέγεται Rage of Demons.

Πραγματικά τα νέα είναι πολύ ενθαρρυντικά και για εμένα τους αξίζει επικρότηση γι’ αυτές τους τις αποφάσεις. Το παιχνίδι φαίνεται πως θα εμπλουτιστεί με μπόλικο υλικό αλλά πιστεύω πως αν δεν κοιτάξουν τουλάχιστον να συμπεριλάβουν μία πιο advanced έκδοση στην δημιουργία modules ώστε να δίνει τις δυνατότητες πραγματικού role playing, τότε αρκετοί θα παραμείνουν ασυγκίνητοι. Εφόσον μας ακούνε λοιπόν, προς το παρόν ας ελπίζουμε…


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply