Σχολή για Witchers στην Πολωνία

Να αγοράσεις το Witcher 3 φρέσκο ή να περιμένεις, ιδού η απορία. Από τη μία πλευρά άλλη η χαρά της ανακάλυψης όταν μόλις έχει κυκλοφορήσει και δεν έχεις τρακάρει ακόμα, ηθελημένα ή ακούσια, στα χιλιάδες spoilers που θα σουλατσάρουν online με κάθε μορφή στους επόμενους μήνες. Από την άλλη πώς να εμπιστευτείς οποιονδήποτε τίτλο όταν δεν έχει βγει ακόμα η ετυμηγορία του Greekgamer (ετοιμάζεται – μόλις κάποιος ξεκολλήσει απ΄το Knights of Pen and Paper 2…) και ενώ διάφορα προβληματάκια τεχνικής φύσεως άρχισαν να ξεμυτίζουν τις τελευταίες μέρες;

Για όσους διατηρούν επιφυλάξεις αλλά χρειάζονται και τη δόση τους από τον κόσμο του Geralt, λύση υπάρχει. Η 5 Żywiołσw διοργανώνει μια τριήμερη live-roleplaying υπερπαραγωγή για τις ανάγκες της οποίας το διάσημο κάστρο Moszna θα μετατραπεί σε χώρο συνεύρεσης, μελέτης και περιπετειας για επίδοξους Witchers. Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν δεκάδες ηθοποιοί υποδυόμενοι χαρακτήρες από τα βιβλία, τέρατα και, φυσικά, καθηγητές της ακαδημίας οπού οι μαθητές θα εκπαιδεύονται στις τέχνες τις ξιφασκίας, βοτανολογίας και αλχημείας. Και, λογικά, όσο περνάει η μέρα και οι τάξεις αδειάζουν, όλο και κάποιο μυστήριο θα εμφανίζεται για να λυθεί απ’τους μαθητευόμενους.

Λύση υπάρχει, λεφτά όμως; Συμμετοχή στο Witcher School κοστίζει 300 εύρω και συμπεριλαμβάνει διαμονή και διατροφή (και ενδυμασία!). Η “φοίτηση” θα διαρκέσει  από τις 31 Αυγούστού ως τις 3 Σεπτεμβρίου και η γλώσσα που θα χρησιμοποιείται θα είναι η Αγγλική. Περισσότερες λεπτομέρειες, φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στο site της διοργάνωσης, εδώ.


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply