Το System Shock: Enhanced Edition από σήμερα στο GOG

Δύο ολόκληρες δεκαετίες μετά από την κυκλοφορία του για MS-DOS και Mac και δύο μόλις χρόνια ύστερα από τη διάθεση του διαδόχου του από το GOG.com, το System Shock θα περάσει και αυτό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της CD Projekt. Η Night Dive Studios είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά του Action RPG, που ανέπτυξε αρχικά η Looking Glass Studios, στα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα και τη βελτίωση σε διάφορους τομείς.

Πιο συγκεκριμένα, το System Shock: Enhanced Edition προσφέρει αναλύσεις έως 1024×768 και 854×480 σε widescreen mode. Είναι δυνατόν να ελέγξετε την κάμερα με τη βοήθεια του ποντικιού, ενώ μπορείτε να επιλέξετε τα πλήκτρα, που σας βολεύουν περισσότερο για να παίξετε. Εξαλείφθηκαν επίσης bugs, που υπήρχαν στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού.

Η τιμή του System Shock: Enhanced Edition θα είναι για τις πρώτες μέρες μετά από το λανσάρισμά του στα 7,19 ευρώ και μετά θα ανέβει στα 8,99 ευρώ.


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] ενώ ανέπτυξε και κυκλοφόρησε στις 22 Σεπτεμβρίου το System Shock: Enhanced Edition, μία αναβαθμισμένη έκδοση του πρώτου παιχνιδιού. Η […]

Leave a Reply