Το Tales of Symphonia HD έρχεται στο Steam

Η Japan Expo 2015 άνοιξε σήμερα τις πύλες της και η Bandai Namco έδωσε το παρόν προχωρώντας σε ανακοινώσεις, που σχετίζονται με τη σειρά Tales, η οποία γιορτάζει τα εικοστά γενέθλιά της.

Η πρώτη ανακοίνωση αφορά στη μεταφορά του Tales of Symphonia στο PC, δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του RPG στο GameCube και δύο ύστερα από την εμφάνιση του Tales of Symphonia Chronicles στο PS3. Για να είμαστε ακριβείς, το Tales of Symphonia HD θα βασίζεται στην έκδοση του παιχνιδιού για την κονσόλα της Sony. Η Bandai Namco δε διασαφηνίζει, αν το Tales of Symphonia HD, το οποίο αναμένεται στις αρχές του 2016 στο Steam, θα περιλαμβάνει και το Tales of Symphonia: Dawn of the New World, όπως συμβαίνει με το Chronicles.

Η Bandai Namco παρουσίασε επίσης τη συλλεκτική έκδοση του νέου μέλους της σειράς. Το Tales of Zestiria Collector’s Edition θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό και θα περιέχει αρκετά καλούδια. Σημειωτέον, η συλλεκτική θα κυκλοφορήσει μόνο για τις κονσόλες της Sony. Τιμή άγνωστη! Ας δούμε τα περιεχόμενα της:

  • 4 φιγούρες που απεικονίζουν χαρακτήρες του Tales of Zestiria
  • Artwork του ναού της Lady of the Lake, τυπωμένο πάνω σε ύφασμα
  • Artbook με σκληρόδετο εξώφυλλο
  • DVD με anime διάρκειας 30 λεπτών
  • CD με επιλεγμένη μουσική από το παιχνίδι
  • Συλλεκτικό Steelbook
  • Το δισκάκι του παιχνιδιού
  • Το κουτί που θα κλείνει μέσα του όλα τα παραπάνω
[n]tales-of-zestiria-and-symphonia_in

Ας έρθουμε τώρα στην ψηφιακή έκδοση του Tales of Zestiria για το PC, την οποία μπορείτε να προπαραγγείλετε ήδη μέσα από το Steam. πληρώνοντας 49,99€. Η Bandai Namco θα προσφέρει δώρα ανάλογα με το πλήθος των προπαραγγελιών, όπως σετ με όπλα, εμφανίσεις για τους χαρακτήρες σας και -τελευταίο και καλύτερο- ένα αντίτυπο του Tales of Symphonia, όταν με το καλό βγει στην αγορά.

Το Tales of Zestiria θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και φυσική μορφή στις 16 Οκτωβρίου για PS3 και PS4, ενώ στις 20 του ίδιου μήνα θα διατεθεί και για PC, μόνο μέσα από την πλατφόρμα της Valve.

Επίσημη ιστοσελίδα: Tales


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply