Tour de France 2015: Κυκλοφορεί τον Ιούνιο

Ο διάσημος ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας θα διεξαχθεί φέτος για εκατοστή δεύτερη φορά με το πρώτο ετάπ να πραγματοποιείται στις 4 Ιουλίου στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Οι ποδηλάτες θα τερματίσουν όπως πάντα στο Παρίσι στις 26 Ιουλίου, οπότε και θα ανακηρυχθεί ο μεγάλος νικητής με φόντο την αψίδα του θριάμβου. Η γαλλική εταιρεία Cyanide Studio, πιστή για ακόμα μία χρονιά στο ραντεβού με τους φίλους της ποδηλασίας και των video games, ετοιμάζει πυρετωδώς τα δύο επίσημα παιχνίδια του Γύρου της Γαλλίας, τα οποία θα διατεθούν από την Focus Home Interactive τον Ιούνιο.

Το Tour de France 2015, το Sports simulation της Cyanide, σας προσφέρει την ευκαιρία να αγωνιστείτε στα 21 ετάπ του φετινού Γύρου της Γαλλίας ως μέλος μιας εκ των επαγγελματικών ομάδων και να αναδειχθείτε πρωταθλητής. Η σωστή τακτική, η καλή διαχείριση των ικανοτήτων και της αντοχής του ποδηλάτη σας και η επικοινωνία με τους ομόσταβλους συναθλητές σας θα είναι τα κλειδιά για την κατάκτηση της κίτρινης φανέλας. Σημειωτέον, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε ποδηλάτη κατά τη διάρκεια των ετάπ.

Η Cyanide σας καλεί επιπλέον να λάβετε μέρος σε δύο διοργανώσεις που κάνουν πρεμιέρα στη φετινή έκδοση του Tour de France. Η πρώτη είναι η Critérium International, ένας διήμερος ποδηλατικός αγώνας, ο οποίος διεξάγεται ανελλιπώς από το 1932. Η δεύτερη διοργάνωση είναι η Critérium du Dauphiné -με ιστορία από το 1947- ένας αγώνας ο οποίος χωρίζεται σε οκτώ ετάπ και θεωρείται προπομπός του Γύρου της Γαλλίας. Στο Pro Team mode σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε μία ομάδα, που θα απαρτίζετε από γνωστά ονόματα του αθλήματος της ποδηλασίας από το παρόν και το παρελθόν και να συμμετάσχετε στις δύο διοργανώσεις που προαναφέραμε. Το νέο Challenge mode σας προκαλεί να οδηγήσετε το ποδήλατό σας με ταχύτητα, αλλά και ασφάλεια σε κατηφορικό δρόμο.

Το Tour de France 2015 περιλαμβάνει single player και multiplayer modes. Το παιχνίδι θα διατεθεί τον Ιούνιο για PS3, PS4 και Xbox One από την Focus Home Interactive.

[n]TourdeFrance-PCM2015

Το Pro Cycling Manager 2015, το έτερο παιχνίδι της Cyanide και δέκατο μέλος της συγκεκριμένης σειράς, απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να πάρετε τα ηνία μιας εκ των 90 επαγγελματικών ομάδων. Οι αρμοδιότητες σας είναι πολλές. Διαχειρίζεστε τα οικονομικά της ομάδας, κλείνετε συμβόλαια με ποδηλάτες και ειδικό προσωπικό (όπως προπονητές και ιατρούς), συνάπτετε συμφωνίες με χορηγούς, ορίζετε το πρόγραμμα των προπονήσεων (προσφέρονται 50 διαφορετικά προγράμματα) και αποφασίζετε σε ποιους από τους συνολικά 200 αγώνες της περιόδου 2015 θα κατεβείτε. Μπορείτε επίσης να καταστρώσετε την τακτική, που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες σας κατά τη διάρκεια μιας κούρσας. Ο μεγάλος στόχος είναι να ολοκληρώσετε επιτυχημένα τη σεζόν συμμετέχοντας στον Γύρο της Γαλλίας και ένας ποδηλάτης της ομάδας σας να κατακτήσει την κίτρινη φανέλα. Τα παραπάνω αφορούν το Career mode. Προβλέπεται και online κοντράρισμα με άλλους μαναντζαρέους του καναπέ.

Το ολοκαίνουριο Pro Cyclist mode σας αναθέτει το μαναντζάρισμα ενός αθλητή στο ξεκίνημα της καριέρας του. Μπορείτε να τον δημιουργήσετε κι εσείς επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε. Έργο σας είναι να τον βοηθήσετε να κερδίσει αγώνες, να ενταχθεί σε επαγγελματική ομάδα, να κατακτήσει τίτλους στους σημαντικότερους γύρους του αθλήματος και να χτίσει μεγάλο όνομα.

Το Pro Cycling Manager 2015 θα κυκλοφορήσει επίσης τον Ιούνιο μόνο για PC.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply