Τα δύο πρώτα Turok επιστρέφουν!

Στις 31 Αυγούστου 2015, γράψαμε…

Η Night Dive Studios έχει συνδέσει το όνομά της με την απόκτηση των δικαιωμάτων για την επανακυκλοφορία σε ψηφιακή μορφή παιχνιδιών, που είχαν μείνει ορφανά, καθώς developers και publishers έπαψαν από κάποια στιγμή και ύστερα να τα υποστηρίζουν. Συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε τον όρο «abandonware» για τέτοιες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, το System Shock 2, το οποίο βγήκε αρχικά το 1999 μόνο στην Αμερική, βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 στο gog.com, έτοιμο να τρέξει στα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα χάρη στη συγκεκριμένη εταιρεία. Ακολούθησαν πολλά ακόμη, όπως τα I Have No Mouth and I Must Scream, Bad Mojo, The 7th Guest, The 11th Hour και παιχνίδια της σειράς Wizardry.

Η Night Dive Studios δεν ξεχνάει την τέχνη της και ετοιμάζει remastered ψηφιακές εκδόσεις του Turok: Dinosaur Hunter, το οποίο κυκλοφόρησε το 1997 για PC και Nintendo 64, και του Turok 2: Seeds of Evil, που μας έρχεται από το 1998 και τις ίδιες πλατφόρμες. Τα δύο First-Person Shooters αναπτύχθηκαν τότε από την Iguana Entertainment.

Τα ανανεωμένα στον τομέα των γραφικών και πλήρως συμβατά με τα νέα λειτουργικά συστήματα παιχνίδια της σειράς Turok προορίζονται για το PC, αλλά η Night Dive Studios δεν αποκλείει και τη μεταφορά τους στις κονσόλες, όπως φανερώνει με ένα πρόσφατο tweet.

[Σύντομη ενημέρωση – 8 Δεκεμβρίου 2015] Η Night Dive Studios ανάρτησε στο λογαριασμό της στο facebook τρία screenshots από την Remastered έκδοση του Turok: Dinosaur Hunter, που ετοιμάζει. Η εταιρεία δουλεύει επίσης πάνω στο Turok 2: Seeds of Evil. Τα δύο παιχνίδια πρόκειται να κυκλοφορήσουν για PC, ενώ δεν έχουμε νεότερα για τις κονσόλες.

[In3][n] Turok remastered edition
[In2][n] Turok remastered edition
[In1][n] Turok remastered edition

Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply