Η Quantic Dream δεν έχει ένα sequel για το Beyond: Two Souls στα σχέδιά της

Ο David Cage, ο συνιδρυτής της Γαλλικής εταιρείας, έδωσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σε σχέση με την ανάπτυξη του Beyond: Two Souls, το οποίο κυκλοφορεί από τις 26 Νοεμβρίου και για το PS4, αλλά και για το αν θα υπάρξει συνέχεια, απαντώντας σε ένα Q&A στο PlayStation.com.

Ο David Cage αναφέρει πρώτα απ’ όλα, ότι η Ellen Page και ο Willem Dafoe βρισκόντουσαν στο μυαλό του από όταν ξεκίνησε, να γράφει το σενάριο του Beyond: Two Souls. Είχε μάλιστα φωτογραφίες των δύο ηθοποιών στην οθόνη του υπολογιστή του. Ο David Cage λέει χαρακτηριστικά, ότι χρειάζεται να εστιάζει την προσοχή του σε υπαρκτά πρόσωπα, να τα συνδέει με χαρακτήρες και να φαντάζεται πως θα αντιδρούσαν σε διάφορες καταστάσεις. Δηλώνει επίσης ικανοποιημένος, που η Ellen Page και ο Willem Dafoe δέχθηκαν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, γιατί δε μπορούσε να σκεφτεί άλλους ηθοποιούς στη θέση τους μετά από το μεγάλο χρονικό διάστημα, που πέρασε χρησιμοποιώντας τους ως «μοντέλα».

[In][n] David Cage QA

Ο Γάλλος σεναριογράφος και video game developer θεωρεί ότι η ιστορία του Beyond: Two Souls είναι η πιο προσωπική, που έχει δημιουργήσει έως σήμερα και πλημμυρίζει από συναισθήματα. Είναι σίγουρος, ότι θα εντοπίσουμε πολλές επιρροές, όταν θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι, αλλά όταν συνέγραφε, δεν είχε καμία από αυτές στο νου του. Στην ερώτηση αν θα άλλαζε ή θα πρόσθετε εκ των υστέρων κάτι στο Beyond: Two Souls, ο David Cage απαντάει, ότι δεν του αρέσει να κοιτάζει προς τα πίσω. «Το παιχνίδι είναι αυτό που είναι, γιατί εγώ ήμουν αυτός που ήμουν, όταν το δημιουργούσα», δηλώνει.

Ο ίδιος και η Quantic Dream δε θα δουλέψουν στο άμεσο μέλλον πάνω σε ένα sequel του Beyond: Two Souls, καθώς δε θέλουν να επαναλαμβάνονται, προσφέροντας το ίδιο παιχνίδι ξανά και ξανά, αλλά επιθυμούν να πειραματίζονται πάνω σε νέες ιδέες και να ρισκάρουν.

Επίσημη ιστοσελίδα: Beyond: Two Souls


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 17/06/2016

    […] Γαλλική εταιρεία Quantic Dream έχει αφήσει πίσω της το Beyond: Two… και εργάζεται πάνω στο νέο παιχνίδι της, το οποίο θα […]

Leave a Reply