Η δημιουργός του Candy Crush Saga εξαγοράζεται από την Activision Blizzard

Η Activision Blizzard θα καταβάλλει το ιλιγγιώδες ποσό των 5,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για να εξαγοράσει την εταιρεία, η οποία βρίσκεται πίσω από το video game, που κάνει θραύση στα κινητά και τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Το Candy Crush Saga έχει συμπληρώσει σχεδόν μισό δισεκατομμύριο downloads στο Facebook και τις συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Η King.com βάζει στα ταμεία της πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια τον χρόνο χάρη στις αγορές, που πραγματοποιούνται εντός του παιχνιδιού.

Γίνεται σαφές, ότι, μετά τη μεταφορά του Hearthstone: Heroes of Warcraft στα κινητά, η Activision Blizzard στοχεύει σε ένα ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα στο mobile gaming, στο οποίο ειδικεύεται η King.com. Η Αμερικανική εταιρεία επιθυμεί να διευρύνει το κοινό της τόσο γεωγραφικά, όσο και ηλικιακά.

Ο οικονομικός έλεγχος, η μεταβίβαση των μετοχών, επομένως και το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας μεταξύ της Activision Blizzard και της King.com πιστεύεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί έως την άνοιξη του 2016.


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply