Η περιπέτεια του Alekhine’s Gun θα έχει αίσιο τέλος!

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2015 γράψαμε…

Ανακοινώθηκε πριν από πέντε χρόνια. Ο τίτλος του ήταν τότε Death to Spies 3. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για το τρίτο μέλος μιας σειράς. Τα Death to Spies και Death to Spies: Moment of Truth κυκλοφόρησαν το 2007 και το 2009 αντίστοιχα και είναι δύο Action Adventures με έντονο το Stealth στοιχείο, στα πρότυπα της σειράς Hitman.

Η 1C Company, ο publisher των δύο πρώτων παιχνιδιών, δεν ενδιαφερόταν για τη συνέχεια. Οι καμπάνιες στο Indiegogo και το Kickstarter απέτυχαν και η Haggard Games, o developer από τη Ρωσία, δεν ευτύχησε να συγκεντρώσει το ποσό, που χρειαζόταν, για να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Death to Spies 3.

Έπρεπε να φτάσει το καλοκαίρι του 2015, για να έρθει η Maximum Games  να επενδύσει οικονομικά στην ολοκλήρωση και την προώθηση του παιχνιδιού. Το «Death to Spies 3» άλλαξε και το όνομα μιας κίνησης στο σκάκι πήρε τη θέση του -βαπτισμένη από τον Ρώσο σκακιστή Alexander Alekhine.

alekhines-gun-release-date_in

Το Alekhine’s Gun είναι και αυτό ένα Action Adventure/Stealth και η επιρροή από τα video games της σειράς Hitman θεωρείται δεδομένη. Ο χαρακτήρας σας θα είναι ένας Ρώσος πράκτορας, ο οποίος δουλεύει για λογαριασμό της CIA και ακούει στο όνομα Alekhine. Βρισκόμαστε στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου και η πυρηνική απειλή είναι πιο κοντά παρά ποτέ. Ο Alekhine πρέπει πάση θυσία να ξεσκεπάσει μία συνωμοσία, που στόχο έχει την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Θα ταξιδέψετε σε χώρες της Eυρώπης, αλλά και τις Η.Π.Α., για να φέρετε εις πέρας τις έντεκα αποστολές του παιχνιδιού. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν ακόμη και στην Κούβα. Θα χρειαστεί να εισέλθετε σε βάσεις του εχθρού, να κλέψετε σημαντικά έγγραφα, να ξεπαστρέψετε επικίνδυνους τύπους. Η Haggard υπόσχεται, ότι θα έχετε ελευθερία κινήσεων και οι τρόποι για να πετύχετε τους σκοπούς σας, θα είναι πολλοί. Διάφορες μεταμφιέσεις, μία ποικιλία από πυροβόλα όπλα, μαχαίρια και ένα σύρμα για να στραγγαλίσετε τους αντιπάλους, θα σας περιμένουν. Εννοείται πως θα αξιολογήστε μετά από την ολοκλήρωση μίας αποστολής και η βαθμολογία σας θα εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το αν κάνατε «καθαρή» δουλειά.

Η Haggard Games βρήκε λοιπόν τον πολυπόθητο publisher και το Alekhine’s Gun την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One στις 10 Νοεμβρίου.

 

[Σύντομη ενημέρωση – 4 Νοεμβρίου 2015] Η Maximum Games μεταθέτει την κυκλοφορία του Alekhine’s Gun για το PC, το PS4 και το Xbox One για τις 9 Φεβρουαρίου του 2016.

[Σύντομη ενημέρωση – 7 Φεβρουαρίου 2016] Η Maximum Games ανακοίνωσε με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της, ότι το Alekhine’s Gun για το PC (Steam) θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου και όχι στις 9 Φεβρουαρίου. Οι ψηφιακές και φυσικές εκδόσεις του Action Adventure/ Stealth game για το PS4 και το Xbox One θα ακολουθήσουν μέσα στον Μάρτιο σε ημερομηνίες, που θα γνωστοποιήσει σύντομα η εταιρεία.

Επίσημη ιστοσελίδα: Maximum Games


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Maximum Games 
Publishers:
Maximum Games 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
Leave a Reply