Μετατίθεται η κυκλοφορία του Assault Android Cactus για τις κονσόλες

Η Witch Beam σκόπευε, να μεταφέρει το Twin Stick Shooter της στις κονσόλες μέσα στο καλοκαίρι του 2015, κάτι όμως που δεν πρόκειται να συμβεί. Το Assault Android Cactus θα κυκλοφορήσει για PS4, PS Vita και Wii U το πρώτο τρίμηνο του 2016, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας από την Αυστραλία.

Τα πράγματα κυλούν οπωσδήποτε ομαλότερα για την έκδοση του παιχνιδιού για PC (Windows και Linux) και Mac, καθώς θα βγει στις 23 Σεπτεμβρίου από το Steam Early Access, στο οποίο έχει παραμείνει περίπου δύο χρόνια.

Το Assault Android Cactus διαθέτει single player mode και local co-op για έως και τέσσερις παίκτες. Επιλέξτε τον χαρακτήρα σας ανάμεσα από τους οκτώ προσφερόμενους μαχητές γένους θηλυκού, βγείτε στις μεταβαλλόμενες αρένες και εξολοθρεύστε ένα πλήθος από μηχανικούς εχθρούς και ογκώδη bosses. Η campaign περιλαμβάνει 25 stages. Το Infinity Drive mode σας καλεί να επιβιώσετε για όσο περισσότερο μπορείτε, αντιμετωπίζοντας κύματα αντιπάλων. Τέλος, το Daily Drive mode είναι το challenge, που αλλάζει σε καθημερινή βάση το οποίο σας ρίχνει σε μία αρένα και εξαπολύει εναντίον σας δέκα κύματα από ποικίλους εχθρούς. Πόσο μακριά θα καταφέρετε να φτάσετε και ποια θέση θα καταλάβετε στα leaderboards στη μία και μοναδική ευκαιρία, που έχετε;

Επίσημη ιστοσελίδα: Assault Android Cactus


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
PS Vita 
Wii U 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply