Το BADLAND: Game of the Year Edition κυκλοφορεί στα τέλη Μαΐου

Πάρτε το Flappy Bird. Ξέρετε τώρα! Εκείνο το παιχνίδι με το πτηνό, το οποίο προσέλκυσε πολλούς από εμάς εξαιτίας του θορύβου, που προκάλεσε ο δημιουργός του, παρά χάρη στην ποιότητά του; Αντικαταστήστε το εκνευριστικό πετούμενο με ένα ή περισσότερα πλάσματα που διαθέτουν επίσης φτερά και ονομάζονται κλώνοι. Προσθέστε πιο όμορφα και πλούσια γραφικά, καλύτερη μουσική, πολύ πιο σύνθετο και έξυπνο gameplay, multiplayer modes και θα έχετε το BADLAND.

Το Action Puzzle, το οποίο δημιούργησε η ανεξάρτητη εταιρεία Frogmind Games, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2013 για συσκευές με λειτουργικό iOS. Η επιτυχία ήταν κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτη και έτσι το BADLAND πέρασε σταδιακά και σε άλλες πλατφόρμες. Πιο συγκεκριμένα, το game της Frogmind είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο και για φορητές συσκευές με λειτουργικά Android, Windows αλλά και BlackBerry και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, πάνω από είκοσι εκατομμύρια παίκτες έχουν ασχοληθεί έως σήμερα με το BADLAND.

[n]BadlandReleaseDate_fb

Το BADLAND δε θα μείνει όμως μόνο στα smartphones και τα tablets, αλλά πρόκειται να κυκλοφορήσει και για σχεδόν οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα μπορεί να βάλει αυτή τη στιγμή ο νους σας, σε νέα έκδοση προσαρμοσμένη στα δεδομένα των κονσολών και των προσωπικών υπολογιστών και με γραφικά υψηλής ανάλυσης. Η Game of the Year Edition θα προσφέρει το τετραπλάσιο περιεχόμενο από το αρχικό παιχνίδι, με 15 ώρες gameplay και πάνω από 100 levels στο single player mode. 100 ακόμη levels και 27 stages για Deathmatches για έως και τέσσερις παίκτες σε local co-op θα σας περιμένουν στα multiplayer modes. Το σύστημα χειρισμού αλλάζει και γίνεται πιο σύνθετο -όπως είναι εξάλλου λογικό- και έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε χειριστήριο στις κονσόλες και χειριστήριο ή πληκτρολόγιο και ποντίκι για την έκδοση του video game στο Steam.

H Frogmind Games συνεργάζεται με την Blitworks για τη μεταφορά του παιχνιδιού στις κονσόλες, ενώ η Frozenbyte έχει αναλάβει την προώθηση και διάθεσή του. Η έκδοση του BADLAND: Game of the Year Edition για Windows, Linux και Mac θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου στο Steam. Στις 27 του ίδιου μήνα, το παιχνίδι θα έρθει στα PS3, PS4 και PS Vita και εδώ έχουμε να κάνουμε με μία cross-buy αγορά, ενώ στις 29 Μαΐου θα διατεθεί και για το Xbox One. Εσείς που έχετε Wii U, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Ιούνιο.

 


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Wii U 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply