Η Warner Bros. αποζημιώνει για το φιάσκο του Batman: Arkham Knight

Είστε μήπως ένας από εκείνους, που αγόρασαν όλο χαρά το παιχνίδι με τον άνθρωπο-νυχτερίδα και εξοργιστήκατε, όταν αντιληφθήκατε ότι ήταν αδύνατον να το απολαύσετε στο PC σας; Περιμένατε όλο ανυπομονησία, να λυθούν τα προβλήματα, που είχε το Batman: Arkham Knight και να διατεθεί ξανά από το Steam, αλλά οι ελπίδες σας, ότι θα μπορέσετε να παίξετε επιτέλους στο μηχάνημά σας, διαψεύστηκαν;

Η Warner Bros. ανακοινώνει μέσα από το forum του Batman: Arkham Knight στο Steam, ότι γνωρίζει πως πολλοί gamers εξακολουθούν, να αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα και όσοι το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα, να ζητήσουν πίσω όλο το ποσόν, που κατέβαλαν για να αγοράσουν το παιχνίδι, αλλά και το Season Pass, ανεξαρτήτως από τις ώρες που έχουν κλείσει παίζοντας ή προσπαθώντας να παίξουν. Έχετε περιθώριο μέχρι το τέλος του χρόνου, για να υποβάλετε την αίτησή σας για επιστροφή χρημάτων. Υπογραμμίζουμε, ότι η ανακοίνωση αφορά τα άτομα, που απέκτησαν το Batman: Arkham Knight από την πλατφόρμα της Valve.

Αν πάλι αποφασίσετε να κρατήσετε το παιχνίδι, η Rocksteady Studios, ο developer, υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί να διορθώσει, ό,τι είναι δυνατόν να διορθωθεί.


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply