Το Bierzerkers μπαίνει στο Steam Early Access

Η Shield Break Studios αποτελείται από επαγγελματίες στον χώρο του gaming, οι οποίοι εργάστηκαν στο παρελθόν για λογαριασμό των Activision, Blizzard Entertainment, Riot Games, NCSoft και Certain Affinity και συμμετείχαν στην ανάπτυξη video games των σειρών Call of Duty, Halo, StarCraft, Diablo, αλλά και τα World of Warcraft και League of Legends.

Η νεοσύστατη εταιρεία ετοιμάζει το πρώτο παιχνίδι της, ένα Online Multiplayer Combat game, το οποίο ρίχνει το βάρος του gameplay στις μάχες σώμα με σώμα, όπως ξέρει εξάλλου να πολεμάει κάθε Βίκινγκ που σέβεται τον εαυτό του και τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας. Η Shield Break Studios χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 για την ανάπτυξη του Bierzerkers. Ο σχεδιασμός των χαρακτήρων και των backgrounds είναι εμπνευσμένος από τη μυθολογία και τις παραδόσεις των λαών της Σκανδιναβικής Χερσονήσου και κυρίως των Νορμανδών, ενώ το ύφος είναι χιουμοριστικό.

Θα μπορείτε ασφαλώς να αναβαθμίζετε τις ικανότητες και να επεμβαίνετε στην εμφάνιση του χαρακτήρα σας χρησιμοποιώντας items, τα οποία θα κερδίζετε όσο θα ανεβαίνετε levels. Οι classes στο Bierzerkers είναι πέντε στον αριθμό και περιλαμβάνουν τους Scoundrel, Huntress, Drunkard, Raider και Valkyrie.

[n]BierzerkersEarlyAccess_in2

Ο Scoundrel είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος, ο οποίος κινείται με ευελιξία, πλησιάζει αθόρυβα τα θύματά του και τους επιτίθεται αιφνιδιαστικά με τα κοφτερά μαχαίρια του. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι η άμυνα, καθώς οι αντίπαλοι δε θα δυσκολευτούν να τον ξαπλώσουν φαρδύ-πλατύ στο έδαφος με μερικά μόνο χτυπήματα.
Abilities: Bomb Toss, Screw Spin και Shadow Taunt

Η Huntress χρησιμοποιεί το αγαπημένο της ισχυρό τόξο (frost bow) για να πλήξει τους αντιπάλους από μακριά και αυτή η class είναι ό,τι πρέπει για να ελέγχετε το πεδίο της μάχης. Η τοξότριά μας επιβραδύνει και σκοτώνει τους εχθρούς με «όπλο» της τον πάγο.
Abilities: Freeze Arrow, Snow Escape, Ice Mist

Ο Drunkard θα γίνει ο healer της ομάδας σας. Το μαγικό υγρό, που αναζωογονεί τον ίδιο και τους συμπολεμιστές του είναι η μπίρα! Βίκινγκς χωρίς μπίρα δε γίνεται! Αφήνει στο έδαφος βαρέλια γεμάτα με το πολύτιμο ποτό, έτσι ώστε οι φίλοι του να «ξεδιψάσουν» όποτε χρειαστεί. Μάχεται με ένα βαρύ σφυρί, το οποίο χειρίζεται με τα δύο χέρια.
Abilities: Bier Wave, Bellyflop, Keg Stand

Ο Raider θα ταιριάξει σε εσάς που θέλετε να ελέγχετε έναν ατρόμητο πολεμιστή, ο οποίος πέφτει με τα μούτρα στη μάχη κρατώντας ένα σπαθί και την ασπίδα του και είναι δυνατός στην άμυνα και την επίθεση. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει ταυτοχρόνως πολλούς εχθρούς.
Abilities: Thunder Stab, Whirlwind, Shield Throw

Η φτερωτή Valkyrie λατρεύει το τραγούδι. Κρατάει ασπίδα, ενώ ο εξοπλισμός της συμπληρώνεται με ένα δόρυ και ένα μαγικό κράνος. Δημιουργεί τείχη, τα οποία περιορίζουν τις κινήσεις των αντιπάλων και προστατεύει την παλιοπαρέα με shields. Το δόρυ δεν έχει διακοσμητικό χαρακτήρα μιας και αποδεικνύεται ιδανικό για ισχυρά πλήγματα χωρίς να πλησιάσετε πολύ τον εχθρό.
Abilities: Shield Wall, Dive Some, Sanctuary

Η Shield Break Studios γιορτάζει με ένα τρέιλερ και άφθονη μπίρα την είσοδο του Bierzerkers στο Steam Early Access στις 9 Ιουλίου!

 


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply