Blood Bowl II: Πληροφορίες και βίντεο

Τα δύο video games της σειράς Blood Bowl (το ένα είναι ακυκλοφόρητο ακόμη), δημιουργίες της γαλλικής εταιρείας Cyanide, βασίζονται στο ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι της Games Workshop, το οποίο βγαίνει στην αγορά από το 1987 και συνδυάζει ένα σχετικά σκληρό άθλημα με τον ακόμα σκληρότερο κόσμο του Warhammer. Η βία χτυπάει κόκκινο μιας και οι τραυματισμοί, αλλά και οι θάνατοι δε γίνονται απλώς συνήθεια, αλλά είναι και θεμιτοί. Η νίκη σε έναν αγώνα έρχεται αν σημειώσετε το μεγαλύτερο σκορ πετυχαίνοντας τα περισσότερα touchdowns ή αν βγάλετε εκτός μάχης όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Το Blood Bowl διατέθηκε από την Focus Home Interactive το 2009 για PC, Xbox 360, PSP και Nintendo DS και ανήκει ουσιαστικά σε δύο είδη: Sports και Strategy με real-time και turn-based modes να είναι διαθέσιμα.

Η Cyanide δουλεύει αυτό το διάστημα πάνω στην ανάπτυξη του Blood Bowl II. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μια καινούρια graphics engine και σκοπεύει να παρουσιάσει βελτιωμένο οπτικό αποτέλεσμα όσον αφορά τα στάδια, το κοινό στις εξέδρες, τις κάμερες που καλύπτουν τη δράση εντός του γηπέδου, το animation, καθώς και ανανεωμένο και πιο εύχρηστο user interface.

Το Blood Bowl II δεν ξεφεύγει από τα πρότυπα του προκατόχου του στον τομέα του gameplay, αλλά έρχεται να προσθέσει κάποια νέα χαρακτηριστικά. Το single player mode σας δίνει τα ηνία της ομάδας Reikland Reavers και σας καλεί να παίξετε μία σειρά από αγώνες στην campaign -οπού υπάρχει και κάποιο σενάριο- για να την κάνετε διάσημη.

Η ομάδα σας στο online persistent mode μπορεί να αποτελείται από Humans, Orcs, Dwarfs, Skaven, High Elves, Dark Elves, Chaos ή Bretonnian Knights. Υπάρχουν εδώ μερικές διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, καθώς αντικαταστάθηκαν οι Lizardmen, Goblins και Wood Elves. Κατεβαίνετε στους αγώνες εναντίον άλλων παικτών ή της CPU αν προτιμάτε, με σκοπό φυσικά τη νίκη, τη συγκέντρωση XP και το ξεκλείδωμα νέων ικανοτήτων για τους αθλητές σας. Πρέπει να έχετε κατά νου, πως οι απώλειες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι μόνιμες, δηλαδή αν πεθάνει ένας παίκτης σας, δε γίνεται να τον αναστήσετε. Θα έχετε ωστόσο τη δυνατότητα να πουλήσετε και να αγοράσετε παίκτες για να καλύψετε τα κενά, να ενισχύσετε την ομάδα σας ή να μαζέψετε χρήμα στη νέα online Transfer Market. Πέρα από τα παραπάνω, θα μπορείτε να πειράξετε τη φανέλα, αλλά και να διαμορφώσετε και να μεγαλώσετε το στάδιο σας.

Παρακολουθείστε τα δύο gameplay βίντεο που δόθηκαν το προηγούμενο διάστημα στη δημοσιότητα και παρουσιάζουν τις ικανότητες και τις τακτικές δύο πολύ διαφορετικών μεταξύ τους ομάδων. Η πρώτη αποτελείται κυρίως από Humans και η δεύτερη από οντότητες του Chaos.

BLOOD BOWL 2: HUMANS BASIC MOVES – GAMEPLAY

 

BLOOD BOWL II: CHAOS BASIC FOULS – GAMEPLAY

Το Blood Bowl II θα διατεθεί σε ψηφιακή και φυσική μορφή για PC, PS4 και Xbox One μέσα στον Μάιο. Publisher είναι η Focus Home Interactive. Περιμένουμε σύντομα να συγκεκριμενοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] από το Blood Bowl, το Battlefleet Gothic, το Space Hulk και μία μεγάλη λίστα […]

Leave a Reply