Η φιγουράτη Collector’s Edition του Deus Ex: Mankind Divided

Η Square Enix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου cyberpunk Action RPG, που αναπτύσσει η Eidos Montreal. Το Deus Ex: Mankind Divided θα διατεθεί σε ψηφιακή και φυσική μορφή για PC, PS4 και Xbox One στις 23 Φεβρουαρίου του 2016. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η εταιρεία θα προσθέτει ψηφιακά δώρα ανάλογα με το πλήθος τους. Υπάρχουν πέντε διαφορετικά επίπεδα, που αντιστοιχούν σε επιπλέον περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα:

Πρώτο επίπεδο: Covert Agent Packs: Classic pack, Enforcer pack, Intruder pack
Δεύτερο επίπεδο: Soundtrack και artbook σε ψηφιακή μορφή
Τρίτο επίπεδο: Μία επιπλέον αποστολή στο παιχνίδι
Τέταρτο επίπεδο: Comic book και νουβέλα σε ψηφιακή μορφή
Πέμπτο επίπεδο: Η κυκλοφορία του Deus Ex: Mankind Divided θα επισπευσθεί κατά τέσσερις μέρες. Εδώ, πιστεύω ότι χωρούν αρκετά θαυμαστικά!

Ας δούμε και τις τιμούλες, που δίνονται από το ψηφιακό κατάστημα της Square Enix, για να αρχίσετε να κάνετε τα κουμάντα σας. Η ψηφιακή (Steam) και η κουτάτη έκδοση για το PC κοστίζουν από 49,99 ευρώ έκαστος. Η τιμή των φυσικών εκδόσεων για το PS4 και το Xbox One είναι στα 69,99 ευρώ.

deus-ex-mankind-divided-collectors_in

Η Square Enix παρουσίασε παράλληλα και την Collector’s Edition του Deus Ex: Mankind Divided για το PC, το PS4 και το Xbox One, που θα βγει στην αγορά επίσης στις 23 Φεβρουαρίου. Το περιεχόμενο είναι κοινό για τις τρεις πλατφόρμες. Η συλλεκτική θα περιέχει όλα τα ψηφιακά καλούδια, που αναφέρθηκαν πιο πάνω και θα αποκτήσετε επιπλέον τα:

  • Ένα αγαλματίδιο 9” του Adam Jensen.
  • Ένα artbook 48 σελίδων
  • Steelbook, το οποίο παρουσιάζει τον Adam Jensen σαν τον Ίκαρο της ελληνικής μυθολογίας, όπως αναφέρεται στην περιγραφή.

Έχουμε τιμές και εδώ, πάντα σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο κατάστημα της Square Enix. Η Collector’s Edition για το PC στοιχίζει 119,99 ευρώ και οι αντίστοιχες για το PS4 και το Xbox One κοστίζουν 129,99 ευρώ.

Επίσημη ιστοσελίδα: Deus Ex: Mankind Divided


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] ιστοσελίδα του Deus Ex: Mankind Divided. Το Action RPG, που, σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση, ήταν να βγει στην αγορά για PC, Mac, PS4 και Xbox One στις 23 […]

Leave a Reply