Έχετε το Don’t Starve; Έχετε και το Together!

Η προσθήκη ενός multiplayer mode ήταν η επιθυμία πολλών φίλων του Action Adventure με στοιχεία Survival Simulation παιχνιδιού της Klei Entertainment, σχεδόν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Η εταιρεία αντιστεκόταν, υποστηρίζοντας πως η δημιουργία της προσφερόταν για single player εμπειρία, αλλά υπέκυψε τελικά στις πιέσεις και το Don’t Starve Together, το expansion που δε χρειάζεται το αρχικό παιχνίδι για να «τρέξει», είναι γεγονός από τις 15 Δεκεμβρίου του 2014 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο Steam Early Access.

Το Don’t Starve Together προσαρμόζει το gameplay και τους χαρακτήρες του Don’t Starve, αλλά και του Reign of Giants DLC, που έχει ενσωματωθεί στο standalone expansion, στις ιδιαιτερότητες ενός multiplayer παιχνιδιού για έως και έξι παίκτες.

Η Klei Entertainment είχε υποσχεθεί πως όσοι αγόρασαν στο παρελθόν το Don’t Starve, θα λάμβαναν εντελώς δωρεάν και το Dont’ Starve Together, το οποίο πωλείται ξεχωριστά στην τιμή των 14.99€. Αν είστε λοιπόν ένας από τα δύο εκατομμύρια αγοραστές του Don’t Starve και δεν έχετε ρίξει μία ματιά στη Library σας στο Steam από χθες, κάντε το τώρα για να δείτε τον τίτλο Don’t Starve Together Beta να φιγουράρει εκεί. Η μάχη για την επιβίωση θα σας φανεί μάλλον ευκολότερη και διασκεδαστικότερη με την παρέα φίλων!

 


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply