Η free to play έκδοση του PES 2016 είναι γεγονός

Στις 27 Νοεμβρίου 2015, γράψαμε…

Η Konami επιβεβαιώνει ουσιαστικά με σημερινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα του PES 2016, ότι η δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη για το PS4 και το PS3 από τις 8 Δεκεμβρίου.

Η «έκδοση γνωριμίας» με τον ποδοσφαιρικό τίτλο της ιαπωνικής εταιρείας θα έχει σίγουρα να ζηλέψει τον αριθμό των ομάδων του πλήρους PES 2016, καθώς θα προσφέρει μόνο επτά από αυτές, μεταξύ των οποίων θα είναι η Bayern Munich, η Juventus, η Roma και οι εθνικές Βραζιλίας και Γαλλίας. Μας λείπουν δύο!

Τα πράγματα θα έχουν οπωσδήποτε αρκετό ενδιαφέρον όσον αφορά τις online και offline επιλογές, καθώς η συγκεκριμένη έκδοση θα προσφέρει το Exhibition mode, το Training mode και πρόσβαση χωρίς περιορισμούς στο myClub, στο οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να ενισχύσετε την ομάδα σας εκμεταλλευόμενος το σύστημα μικροαγορών με το «νόμισμα» του PES 2016, αλλά και πραγματικά ευρώπουλα.

Τέλος, η free to play έκδοση θα ενημερώνεται με όλα τα updates, που θα κυκλοφορούν για το κομπλέ PES 2016 και θα αφορούν το gameplay και τα rosters των ομάδων.

[Σύντομη ενημέρωση – 4 Φεβρουαρίου 2016] Η δωρεάν έκδοση του Football game της Konami είναι διαθέσιμη από τις 3 Φεβρουαρίου και για το PC, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα με μία επίσκεψη στη σχετική σελίδα στο Steam. Το PES 2016 myClub παρουσιάζεται και σε αυτή την περίπτωση με όλα τα χαρακτηριστικά, που είχαμε αναφέρει για τις εκδόσεις για το PS4 και το PS3. Υποστηρίζεται και η χρήση χειριστηρίου.

Επίσημη ιστοσελίδα: PES 2016


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
Developers:
Konami 
Publishers:
Konami 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply